Szabadsúlyos edzéssel gépek nélkül helyes táplálkozással kitartással milyen formát tudok elérni?
Olyat, mint gépekkel. Én sokáig itthon edzettem gépek nélkül és akkor is megvolt a forma, tömeg. Nem a gépektől leszel szuperizomállat. Aki nagy súllyal tud fekvenyomni, guggolni, felhúzni annál már eleve nem lehet kis tömeg és izoláló gyakorlatok is vannak szabad súllyal.
Azt is vedd hozzá, hogy nem rendelkezünk egyforma genetikával, így nem is lehet linkelgetni képeket, mert van aki elég jó formában tud lenni naturálban is, akár csak szabad súlyokkal és van aki teremben edzve sem lesz sosem még közepesen jó forma sem.
Én is a szabadsúly mellett voksolok. Sokkal jobban megdolgoztatja az izomzatot a legtöbb esetben. Gépeket kiegészítésképp használok.
Atlas tárogatógép,tricepsz gépek, smith vállnyomás, lábtoló, combfeszítőgép, combhajlítógép. Ezeket használom ha bodys stílusban edzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!