Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha brutálisan helyes vagyok,...

Ha brutálisan helyes vagyok, akkor gyúrnom sem kell?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 20. 07:15
1 2 3 4 5 6
 11/59 A kérdező kommentje:
Testépítéa kategóriában vagy, nem a tudatlan emberekkel teli, fogyókúra kategóriában!
2015. ápr. 20. 09:22
 12/59 anonim ***** válasza:
7-es egyáltalán nem ír hülyeséget, a zsír nem kér enni...
2015. ápr. 20. 09:23
 13/59 anonim ***** válasza:
4#, szegény srác, milyen féreg haverjai vannak. :)
2015. ápr. 20. 09:23
 14/59 A kérdező kommentje:

A zsír nem kér enni?

Itt elbuktad:/

Nálad az éhezéses diéta ismert...jól van,csak ne okoskodj, mert semmit nem értesz hozzá!-.-

Én jó mennyiséget írtam!

2015. ápr. 20. 09:31
 15/59 anonim ***** válasza:
azért baxad ki magad nyárra tesa
2015. ápr. 20. 09:33
 16/59 anonim ***** válasza:

Kérdező, igazából senkit sem érdekel a te elvont világképed és hited :D

Az sem, hogy okosnak érzed magad, érezd úgy. De az, aki szívvel-lélekkel követ berögzült, máskülönben idejétmúlt dogmákat nem lesz ám okosabb másoknál. Szignifikánsan még a fogyirovatos képzetleneknél sem ;)

Talán azon gondolkozz el (de nem muszáj, főleg nem miattam) hogy amit te tudsz vagy hiszed hogy tudod, az vajon tényleg úgy jó-e.

Mert valószínűleg ha jó is, nem egyedüli jó lesz. És amíg ezt valaki nem veszi észre, addig saját magát szűkíti be (amivel félreértés ne legyen, nekem természetesen semmi problémám nincsen, felőlem azt hisz vagy gondol mindenki amit akar magáról, másokról, akár rólam..) :)

2015. ápr. 20. 09:56
 17/59 anonim ***** válasza:
Nem nem az éhezéses diéta a menő nálam, egyszerűen több eszem van mint neked... Ha 125kg-al elkezdesz 40%testzsírral 250-300 cht, 375 HÁROMSZÁZHETVENÖT... fehérjét, meg 50-100gramm zsírt nyomatni, akkor anyagilag belerokkansz, és hízol is... A számok, amikről annyit tudsz, amennyit a sárga oldalon olvastál róluk, azok izomtömegre vonatkoznak... Ha dagadt vagy, nem kell annyit enned, mintha ugyan azt a súlyt izomtömeg alkotná... Sajnálom, hogy ennyi logikával sem áldott meg a sors...
2015. ápr. 20. 09:57
 18/59 anonim ***** válasza:
68%
Kb sovány testtömegre kell számolni a fehérjét. Ennyi.
2015. ápr. 20. 10:08
 19/59 A kérdező kommentje:

Montizsolt, mondjad màr nekik, hogy jól írtam!

Testépítéről van szó, kell a 3gramm fehérje szálkásításnál, mivel tömegelésnél kel 2gramm.

És a többit is jól írtam.

2015. ápr. 20. 12:13
 20/59 anonim ***** válasza:
Nem, ezt sz0ptad, szarul tudod. Olvasgass még. Még egyszer fuss neki, google: alapismeretek
2015. ápr. 20. 12:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!