Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy legyek olyan kigyúrt...

Hogy legyek olyan kigyúrt Mint Mike Tyson?

Figyelt kérdés

Ha valaki nem ismerné:

[link]

Állítólag nem edzett súlyokkal sem, amit én felettébb érdekesnek találok szteroid ide vagy oda. Tudom, hogy testépítő szemmel nem csúcs kategória, de szerintem egy átlag emberhez mérve komoly ereje és izomzata volt. Szerintetek milyen típusú edzésekkel és milyen étrenddel lehetne valami hasonlót elérni? Az mennyit számít ha genetikailag erős csontozatú vagyok?

2015. ápr. 18. 19:42
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Szóval ezt azzal kapcsolatosan mondtam, amikor leértékeltétek őt, és te is úgy tettél mintha valami haladó szint lenne, amit egyelőre szívesen elérnél. Most mondod azt, hogy a példaképed, eddig nem így vélekedtetek róla és arra vonatkozóan írtam, amit írtam.

A 120 centis mellbőség szerintem nagyon sok, megkérdezhetem, hogy hány cm és hány kg vagy? Mennyire vagy zsíros?

2015. nov. 6. 23:37
 32/36 A kérdező kommentje:
179 centi és 75 kiló. Széles a csontozatom, nem vagyok zsíros.
2015. nov. 7. 12:33
 33/36 A kérdező kommentje:
Montez írta anno, hogy testépítő szemmel nem nagy meg stb. Én írtam rá, hogy nekem ez a szint már jó lenne. Én ezt úgy gondoltam, hogy azért ez naturálban egy komoly szint és bőven elégedett lennék, ha valaha sikerülne őt megközelíteni, persze tisztán.
2015. nov. 7. 12:35
 34/36 anonim ***** válasza:

Hát ha a profi testépítőket nézzük, ahhoz képest tényleg nem, de amúgy viszont hatalmas.

Nem beszélve arról, hogy ekkora izomtömeggel meg zsírral micsoda állóképessége volt Tysonnak. Lehetett volna ő még nagyobb is, de az nem tett volna neki jót. + még az életvitele...

2015. nov. 7. 16:54
 35/36 A kérdező kommentje:
Hát igen, amikor megvarratta az arcát... Egyébként szerintem nagyon nagy ember a hibái ellenére.
2015. nov. 7. 19:32
 36/36 anonim ***** válasza:
A profi testépítők közt nem nagy, de ők ugye koxolnak, plusz nehéz összehasonlítani, mert más műfaj, mivel ők sokkal szálkásabbak, főleg versenysúlyukkor. Tyson ahhoz képest zsíros volt igencsak (de hát ahhoz képest nem nehéz annak lenni). De valszeg ő is cuccozott (legalább is szerintem), naturál testépítésbe szerintem ezt a formát elég nehéz megközelíteni, ha egyáltalán meg lehet, ez eléggé csúcs szerintem. A 81%-os kezdte írni, hogy ez nem akkora forma, és arra írtál olyasmiket, hogy egyelőre neked egy nagyobb mérföldkő lenne... erre írtam, hogy szerintem leértékelitek, mert ez komoly, csak lehet azért nem látjátok annak mert nem olyan szálkás, ha ledobna néhány kiló zsírt és feszítene egyet szerintem már komolynak mondaná (pld. a 81%-os). A súlya azt mondja, és számomra a kinézete is, hogy ez eléggé határ, ha egyáltalán elérhető tisztán.
2015. nov. 7. 23:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!