Hogy legyek olyan kigyúrt Mint Mike Tyson?
Ha valaki nem ismerné:
Állítólag nem edzett súlyokkal sem, amit én felettébb érdekesnek találok szteroid ide vagy oda. Tudom, hogy testépítő szemmel nem csúcs kategória, de szerintem egy átlag emberhez mérve komoly ereje és izomzata volt. Szerintetek milyen típusú edzésekkel és milyen étrenddel lehetne valami hasonlót elérni? Az mennyit számít ha genetikailag erős csontozatú vagyok?
Szóval ezt azzal kapcsolatosan mondtam, amikor leértékeltétek őt, és te is úgy tettél mintha valami haladó szint lenne, amit egyelőre szívesen elérnél. Most mondod azt, hogy a példaképed, eddig nem így vélekedtetek róla és arra vonatkozóan írtam, amit írtam.
A 120 centis mellbőség szerintem nagyon sok, megkérdezhetem, hogy hány cm és hány kg vagy? Mennyire vagy zsíros?
Hát ha a profi testépítőket nézzük, ahhoz képest tényleg nem, de amúgy viszont hatalmas.
Nem beszélve arról, hogy ekkora izomtömeggel meg zsírral micsoda állóképessége volt Tysonnak. Lehetett volna ő még nagyobb is, de az nem tett volna neki jót. + még az életvitele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!