Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek ez beválik?

Szerintetek ez beválik?

Figyelt kérdés

Szóval a következő edzéstervről lenne szó:

Hétfő: Toloncozás, Fekvenyomás, Guggolás

Kedd: Húzódzkodás, Kétkezes bicepsz, Kitörés

Szerda: Ingafutás (sok sprint közte kocogással), 3x8 perc boxzsák verés

Csütörtök: Toloncozás, Fekvenyomás, Guggolás

Péntek:Húzódzkodás, kétkezes bicepsz, Kitörés

Szombat: Futás, 3x8 perc boxzsák verés

A célom 5x10 tolódzkodás és 5x12 húzódzkodás elérése lenne még, illetve kis izomtömeget kellene gyorsan felépíteni. Edzésben tapasztalt ismerősöm mondta a Tolódzkodást, húzódzkodást, Guggolást, kitörést, mert ezek állítólag jól építik a tömeget. A futás az állóképességem miatt kellene, a boxzsákot is azért verem. Járok amúgy bokszolni, szóval nem csak nekiesnék, mint a hülye. Kajám rendben van. Zabpehely, rizs, csirke, hal, vitamin, ízületvédő megvan hozzá. Makrók is ki vannak számolva. Mit szóltok hozzá, működhet-e? Építsek-e még be valami gyakorlatot?

2015. márc. 5. 16:41
 1/9 anonim ***** válasza:
mi az a toloncozás? kit toloncolsz hová?
2015. márc. 5. 19:04
 2/9 A kérdező kommentje:
Tolódzkodás, csak hülyén írtam.
2015. márc. 5. 21:40
 3/9 A kérdező kommentje:
Egyébként úgy szeretném csinálni, hogy külön napokon edzeném a toló és húzó mozdulatokban szerepet játszó izmokat. Ezt is boksz miatt, mert míg előbbi izomcsoportok a postás szerepét játsszák, addig a másik fél az ütés megállításban vesz szerepet. Például tricepsz-bicepsz kapcsolat. A láb edzést is fontosnak tartom, mert lábból jön az erő. Remélem valaki tud segíteni.
2015. márc. 5. 22:27
 4/9 A kérdező kommentje:
*játszik szerepet
2015. márc. 5. 22:29
 5/9 anonim válasza:
Szerdára betennék egy pihenőnapot.
2015. márc. 6. 12:31
 6/9 A kérdező kommentje:
Oké. A láb miatt én is ezen gondolkoztam. Ha van valami ötlet akkor jöhet még.
2015. márc. 6. 13:23
 7/9 A kérdező kommentje:
Már elkezdtem egyénként nyomni és elég kemény izomlázam van. Pedig nem vagyok egy izomlázra hajlamos típus. A gyakorlatok pedig egyenlőre jó nehezek, de imádom csinálni.
2015. márc. 6. 14:53
 8/9 anonim válasza:
tutira nem válik be
2015. márc. 19. 13:00
 9/9 A kérdező kommentje:
#8: Fenéket. Sokat erősödtem azóta. Mikor elkezdtem 3 húzódzkodás ment, most meg 15. Ennyit rólad.
2015. márc. 19. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!