Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti mit gondoltok az olyan...

Ti mit gondoltok az olyan pasiról aki kigyúrt és mondjuk meglátjátok tömegközlekedésen könyvet olvasni?

Figyelt kérdés
Buszon történt, egy atom kigyúrt csávó vmi könyvet olvasott. Miután leszállt, a töle nem messze ülö tinik teljesen el voltak olvadva, rendesen bezsongtak attól, hogy a srác könyvet olvasott. Lehet a kontraszt miatt, mert a sztereotipia általában az, hogy az izomagyak kulturálatlanak.
2015. jan. 5. 22:10
1 2
 1/11 Pörölyfej Béla ***** válasza:
100%
Mi az hogy az izomagyak kulturálatlanok? Legfeljebb a sitten haver, de ez a gyerek értelmes lehetett. Tudod mennyi meló van egy jobb formában? Rengeteg ismeret szükséges, ha komolyan akarod csinálni ezt a sportot. Nem csak úgy van, hogy bicepszezek egy kicsit meg hasazok, aztán bekapok egy "bádis port" és hoppá kettes szekrény vagyok.
2015. jan. 5. 22:14
 2/11 anonim ***** válasza:
94%
most az olvasástól függetlenül velem a múltkor történt, hogy ittam a vizemet a metrón, csak a flakonom aminosavas feliratú, mert az volt benne előtte, velem szemben egy csávó meg épp dobozból ette csirkét :) mosolyogtató élmény volt
2015. jan. 5. 22:27
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Azt,hogy biztos le van égve anyagilag,mert férfiaknak 20-22 évesen már van autója.A könyv olvasásban meg semmi különös nincs,mi férfiak szeretünk olvasni akárhogy nézünk is ki.
2015. jan. 5. 22:36
 4/11 anonim ***** válasza:
67%
3: Nekem sincs autóm, 26 évesen, mert Pestre minek?
2015. jan. 5. 22:52
 5/11 anonim ***** válasza:
83%
Nekem sincs autóm, mert biciklivel közlekedem.
2015. jan. 5. 23:05
 6/11 anonim ***** válasza:
85%

Hű de okos vagy, 3-as. Minden 20-22 éves férfinak autója van? És aki még tanul? Vagy nincs olyan jó melója, hogy megérje? Vagy feleslegesnek tartja? Hagyjuk, az ilyen tényként hülyeségeket közlő megmondóemberek úgyse tudnak érdemben válaszolni...

A kigyúrt csávó meg nem tudom miért ne olvashatna. De azért attól se kell elájulni, hogy valaki kigyúrt. Nem biztos, hogy annyira odafigyel a kajára, edzésre, lehet csak van pénze minőségi cuccra, nem egy ilyen van, ami mellett tényleg nem kell megszakadni egy hétköznapi ember számára figyelemfelkeltő fizikumért....

2015. jan. 5. 23:10
 7/11 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy sok munka van a testépítésben, és, hogy aki csinálja nem hülye, csak vannak akik igy tartják mert a sztereotipiának hisznek, és sztem a csajok is ezért izgultak fel annyira, ezért kérdeztem, hogy TI mit gondolnátok hasonló szituban. Mert mondjuk ilyet még én sem láttam, banánt evö vagy shaket ivó bodybuilderest már láttam, de könyvet olvasót nem, és én is felkaptam a fejem pozitiv meglepetésemben na.
2015. jan. 6. 01:59
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A pasiról semmit. A csajok reakciója viszont, jól megmosolyogtatott volna.
2015. jan. 6. 10:31
 9/11 anonim ***** válasza:
91%
Leginkább a hipster külsejű fazonok láttán fordul meg a fejemben, hogy ez most tényleg olvas vagy csak pózol egy könyvvel... olvasást tettetve sasol a lapok mögül. :)
2015. jan. 6. 15:04
 10/11 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb jó srác nem olvas,ezért kb én is ott nyáladzanék. Egy jó srác, aki olvas... *.*
2015. jan. 11. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!