Hogy legyek olyan kigyúrt Mint Mike Tyson?
Figyelt kérdés
Ha valaki nem ismerné:
Állítólag nem edzett súlyokkal sem, amit én felettébb érdekesnek találok szteroid ide vagy oda. Tudom, hogy testépítő szemmel nem csúcs kategória, de szerintem egy átlag emberhez mérve komoly ereje és izomzata volt. Szerintetek milyen típusú edzésekkel és milyen étrenddel lehetne valami hasonlót elérni? Az mennyit számít ha genetikailag erős csontozatú vagyok?
2015. ápr. 18. 19:42
21/36 anonim válasza:
Akkor ok. Kinek mi a cèlja. ;)
22/36 A kérdező kommentje:
Hát még fiatal vagyok, meg egyenlőre inkább televizelt zacskóra hasonlít a testem, szóval nekem ez egy komolyabb mérföldkő lenne. Persze ennyinél nem állnék meg. Megtetszett az edzés, szóval remélem minél tovább tudom csinálni. :)
2015. ápr. 19. 22:14
24/36 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2015. ápr. 19. 22:40
25/36 anonim válasza:
Nem hát ő biztos nem. Ő maga mondta, hogy annó mindenfélét bevett (kox) kokózott meg minden szar. Videó is van róla, mikor edzőterembe van...
Ilyen szintet elég nehéz lesz szteroid nélkül hozni, de nem lehetetlen. Bár az is igaz, hogy az elmúlt 30 évben sokféleképpen nézett ki.
26/36 anonim válasza:
De miért írja mindenki, hogy ez a fizikum nem nagy cucc, meg testépítő szemmel nem olyan nagy??? Emberek Mike Tyson volt hogy 105 kg felett volt 180-as magasságához, az, hogy ne lenne nagy cucc? Biztos le lehetett volna róla egy 15-20 kg zsírt tolni, hogy teljesen leszálkásodjon, de akkor lett volna 90 kg, nagyon max. 85... De az, hogy ne lenne nagy, ennyi magassághoz 80 kg érhető el, olyan testzsírszázalékkal amiről beszélek. Szóval szerintem max. azért nem mondjátok nagynak mert zsíros volt viszonylag. De koxolt az szerintem több mint valószínű.
27/36 anonim válasza:
Azért ha neked Tyson az EGY lépcső, akkor jó nagy lépcsőkbe gondolkodhatsz, még koxxal is.
28/36 A kérdező kommentje:
Nem lépcső, hanem példakép. Ezért akarok rá hasonlítani. Persze, tudom, hogy nem leszek teljesen olyan vagy egyáltalán nem leszek olyan. Egyébként az adottságok megvannak egy nagyobb testmérethez, tehát nem vagyok ropi vékony. Széles csontozatú vagyok, viszont nem túl magas. Szerintem mindenkinek kell egy áhított forma, nekem az övéhez hasonló képviseli ezt. Van aki Stallone akar lenni, van aki Arnold én meg Tyson. Kokszolni sosem fogok. Meglátjuk mennyit érek el és amennyit sikerül annyival megelégszem.
2015. nov. 6. 21:37
29/36 A kérdező kommentje:
Egyébként pedig már edzem rendesen és fejlődtem is szemmel láthatóan. Kezdek "nagydarab" lenni. Lassan 120 centis a mellkasom és csak 16 vagyok.
2015. nov. 6. 21:39
30/36 anonim válasza:
De elkezdi a válaszadó, hogy az nem nagy szám, erre már te is azt írod, hogy igen, de neked ez egy nagyobb mérföldkő lenne, aztán mész tovább... erre írtam, hogy Tyson teste nem egy lépcső, vagy akkor te nagyon kevés lépcsőbe gondolkodsz és mellé még valószínűleg koxolni is akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!