Hogy legyek olyan kigyúrt Mint Mike Tyson?
Ha valaki nem ismerné:
Állítólag nem edzett súlyokkal sem, amit én felettébb érdekesnek találok szteroid ide vagy oda. Tudom, hogy testépítő szemmel nem csúcs kategória, de szerintem egy átlag emberhez mérve komoly ereje és izomzata volt. Szerintetek milyen típusú edzésekkel és milyen étrenddel lehetne valami hasonlót elérni? Az mennyit számít ha genetikailag erős csontozatú vagyok?
Nem lehet, biztos. És több, mint biztos, hogy soha a fejébe meg nem fordult ilyesmi edzésterv.
Valószínűsítem pont hogy az alacsony tartományban végezte a gyakorlatait, hozzáadott hipertrófia edzéssel.
Amúgy lehet magas ismétlésszámokkal is izmot felszedni (drog mentesen 12-15 még simán mehet), nem egy testépítő edz magas ismétlésszámokkal. Persze ők nagy mennyiségben használnak doppingszereket, Tyson közel nem nyomott annyit, mint ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!