Mennyit kéne karra és mellre gyúrni, hogy nyárra ki legyek pattintva, de rendesen?
Nem akarok olyan izmos lenni, hogy már a karjaim is elálljanak a testemtől, de legyen rajtam.
póló alatt is látszódjon, félmeztelenül meg a strandon a csajok megnézzenek.
Porokat szedjek, vagy ne?
Heti 3-4 mell bicepsz jó lesz?
Arra én is gondoltam, hogy a kocsiban feszítve, mikor megy a tucctucc zene, a láb nem látszódik így arra nem kell gyúrni.
De a mell bicó az marad.
Néha ki kell rakni oldalt lógatva a kart, jó szorosan neki nyomva a kocsinak, hogy még nagyobbnak látszódjon, irigykedjen a sok kis kocsog.
Zsolt, nem tudom, hogy a válaszom melyik részéből értetted azt, hogy te nem értesz hozzá. A kérdezőnek válaszoltam, és az volt a célom, hogy lássa, (amennyiben nem kamukérdés), hogy nem minden lányt tud elszédíteni a mellbicepsszes hozzáállással. Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, egyáltalán nem azt akartam kihozni belőle, hogy jobban értek az edzéshez bárkinél, aki maga is edz, pláne régóta. De ha ez a kérdés komoly, akkor azzal azért nem lövök nagyon mellé, hogy a feltevőjénél többet konyítok a dologhoz.
Az pedig a saját ízlésem, hogy szeretem a férfiakon a formás feneket. :) És mivel tudom milyen fájdalmas tud lenni az edzése,(erre akartam célozni), azt igencsak meg tudom becsülni egy férfin.
na mindegy, lehet hogy túl sok energiát öltem egy kamu kérdésbe, csak nem akarom hogy bárki is úgy érezze, hogy be akarnék szólogatni
"nem minden lányt tud elszédíteni a mellbicepsszes hozzáállással."
Nekem bőven elég lesz az a csajmennyiség a nyáron, akit a strandon meg a dizsiben fel tudok majd szedni.
lehet te nem elszel köztük, de majd más örömét leli a bicóban, amit most nyárig felépítek.
"Szintolbarom Jóska ért hozzá. Rá hallgassál. És minimum SL Merci legyen, de ajánlott a Hummer, fiam!"
Sajnos merszi és hümmer az nincsen, de a panel garázsban van egy lada, piros is, meg nagy a hangja, na azzal megyünk majd a haverokkal feszengeni hétvégente.
Jah meg a strandra, de minden nap, főleg edzés után, ha a JUMBO már hatni fog.
jah majdnem lemaradt.
A Jóska az tényleg barom, csak nem a szintoltól.
Alapjáraton forognak így az agytekervényei, lehet olajzásra szorulnának, mert kicsit akadozva mozognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!