Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem fejlődnek rendesen...

Miért nem fejlődnek rendesen a karizmaim?

Figyelt kérdés

Szóval több hónapja járok már edzeni, a mellemen meg a hátamon azért látszódik már a fejlődés, de a karom vékony és azon csak nagyon minimálisan látszódik az edzés. Lehet maga az edzés nem jó a bicepszre/tricepszre? Bicepszre 3 fajta edzést szoktam csinálni(egykezes, szabadon rúddal, bicepsz gép), tricepszre meg tricepsz gépet, meg csigát szoktam alkalmazni.

Nem mondanám, hogy rendesen eszem, max tömegnövelőt szoktam edzés után. 73 kiló vagyok(182cm), 18/F

2015. márc. 18. 20:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyél rendesen és majd fejlődsz. Egyébként mindenkinél vannak nehezebben fejlődő izomcsoportok.
2015. márc. 18. 20:45
 2/7 HarciCsiga ***** válasza:
Kisebb suly koncentraltabban (proba)
2015. márc. 18. 20:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen a kaját rendbe rakom majd, ès hamarosan az edzèsterven is változtatok.
2015. márc. 18. 21:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Azt hozzátennèm, hogy vèkony típus vagyok, ezáltal a nehezebben fejlődő. Igaz 1 ève kb 10 kilóval könnyebb voltam, de most már megálltam a fejlődèsben.
2015. márc. 18. 21:20
 5/7 anonim ***** válasza:

"szoktam csinálni" azt egy idő után megszokja az izom, és beáll. Ki kéne találni valami "szokatlant". Tricepszre egykezes súlyzó leengedése nyak mögé? Bicepszre is biztos van valami más súly/ ismétlészám/ mélység/ irány/ sebesség/ pozíció... Nem tudom, de újíts be. Újítás szokott változást hozni. Amúgy nem tudom, mennyivel csinálod, (szóval ha nem inged, ne vedd magadra), de az egykezes súlyzó legyen minimum 15 kilós, mert pl. egy 10 kilóssal tényleg nem fog már történni semmi. Bicepszre még a közelfogású, tenyér arcod felé típusú húzódzkodás is kiváló. Egy 50-nel lehet kezdeni a napot.

Tartsál 1-2 nap szünetet, miután "nagyon" megdolgoztattad a bicepszed, különben csak romboló hatást érsz el.

Meg be kéne vezetni a kétóránként valamit eszek rendet.

És elismerésem a felszedett 10 kilódhoz, tudom milyen keserves dolog az ezzel az alkattal, pláne 18 évesen! Ne szegje kedved, természetesen a kezdeti lendület alább szokott hagyni, de újításokkal még elérhetsz eredményt.

2015. márc. 19. 00:43
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Az új edzèstervbe berakok ilyeneket, meg emelem az egykezes súlyt is :)

2015. márc. 19. 07:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy év után érdemes lehet váltani, hogy más fajta stimuláció érje az izmot.
2015. márc. 19. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!