185/76/15 1 hónapja edzek rendesen étrendem 80%-os. Szeretnék venni táplálék kiegészítőtt de nem tudom hogy mit vegyek? Myprotein Impact Whey Protein, tömegnövelőbe pedig a Jumbo (neon-zöld), de mondták a CreaTOR-t is. Nyára 85 kg lenne a célom!
hulyeseg.
a celod is meg a tomegnovelo is.
Étrendkiegészítők fontossági sorrendje, ha már az étrend rendben van:
1. multivitamin + C-vitamin + kalcium-magnézium + omega3
2. tejsavó fehérje
3. gyors ch (tömegelésnél)
4. ízületvédő
5. minden más, céltól függően
1 es miért lenne hülyeség? Kíváncsi vagyok neked mi a célod az életben, hogy ennyire gyökér vagy!
Az első fontos dolog a testépítésben az étrend, az ne 80 % os legyen hanem 100 % os! Ha a fejlődésben megrekedsz mindig az étrendben keresd a hibát! Ha elérsz egy bizonyos szintet több kalóriabevitelre lesz szükséged, mert amit elértél x kalóriával azaz x kalória csak arra lesz elengedő hogy szintentartsd a jelenlegi formád! Azután ha rendbe tetted az étrendedet jöhetnek a kiegészítők! Elsőnek is ahogy ez előző válaszoló mondta a vitaminok, ízületvédők, c vitamin... sorolhatnám reggelig! Tömegnövelőből ha nem vagy hajlamos a zsírosodásra akkor mehet a zöld jumbo, de ha hajlmos vagy rá akkor én a narancssárga jumbo prot ajánlanám a kevesebb szénhidrát miatt, vagy 100 % whey pro lenne a legjobb! Edzés utánra pedig 1 adag Jumbo! Kreatinból a kapszulás nem kifizetődő túl sokat kell belőle szedni hogy olyan minőséget kapj meg mennyiséget mint amit a sima monohidrátok nyújtanak! 100 % MONOHIDRÁT!! Ha kreatinról van szó! ÉS az aminosavak elengedhetetlenek, BCAA, L-GLUTAMIN. Az izom 65 százaléka glutamin 35 % a BCAA ből áll!
Az a hulyeseg hogypar honap alatt akar 10 kilot hizni.
Izombol naturalban, nulla tapasztalattal ez teljesen irrealis, zsirt meg minek felszedni?
A tomegnovelozes baromsag, bar arra tenyleg jo hogy szedd fel a zsirt ahogy csak birod.
15 evesen nem ilyen celokat kene kituzni, mert egyreszt csalodas lesz a vege, masreszt marhara nem egeszseges.
Szerintem meg te nem ertesz hozza, csak a testepito oldalakon olvashato okossagokat bofogod vissza.
Szerinted a cukros udito az rossz, a Jumbo meg jo? Lattad mar ba..meg hogy mi van a Jumboban?
Remek dolog ha valaki 15 evesen ugy dont hogy sportolni fog, de:
- 15 evesen meg nem javallott a sulyzos edzes. Sokkal inkabb a sajat sulyos edzes + allokepesseg novelese. Aztan 17-18 evesen ezekre az alapokra mar lehet epitkezni
- Lehet izmot felszedni jelentos zsirfelszedes nelkul is, lehet ez neked ugy de ugy hivjak hogy testkompozicio valtoztatas. Persze ehhez tapasztalat es turelem kell.
- A kerdezo leirta a celjat, ami majd 10 kilo hizas nehany honap alatt. Erre batorokodtam azt mondani hogy baromsag, meg a Jumbora. Nem pedig a testedzesre magara.
"Kóla = rossz minőségű cukrok, Jumbo = minőségi szénhidrátok!"
LOL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!