Scitec 100% whey protein vagy MyProtein?
MHN ha ízesített, 23.990Ft/ 6kg
MT Nutri Whey 15.500Ft / 4kg
Minde kettő lényege, hogy 100%-ban:
- instant
- WPC80
- CMF eljárással
Számoljunk!
Scitec "100%" wpben mi van.
1kg-ban van:
60g cukor (?!!)
80g zsír (wtf)
740g fehérje.... ja várjunk csak van ebben ilyen "Amino Acid mátrix" ami főként taurint és glutamint takar. Szerinted miért van benne? Hogy felnyomja a fehérjeszázalékot! Tehát ebben rohadtúl nincs kilójában 740g proti.....inkább olyan 690-700g a többi meg mi a tosz? Zsír, cukor, állagjavító stb Persze ez nem lenne akkora nagy baj, ha a nem lenne kilónkénti ára majdnem 7000ft! Félreértés ne essék, nem vagyok a scitec ellen, inkább a termékeik nagy részét nem csipázom. De az is elég vicces, hogy a gyurmák nagy része ilyet használ és ha megkérdezem tőlük, hogy miért ez a tuti, a legjobb szerintük akkor a válasz kimerül annyiban mer' finom.
Kérdező, mindenképpen jobban jársz a Myproteinnel, Stillmass WPC80-nal de ha ragaszkodsz az ízesítetthez akkor MHN Whey pro. Sokkal jobb minősége van, nem raknak bele mindenféle állagjavítós biz-bazt és személy szerint ízben veri a scitec émelyítően édes cuccait. Jah és azt mondtam, hogy 3kg 13000 ;D ?
Stillmass WHEY PROTEIN ISOLATE 90 Ízesített
25 g:
Fehérje: 21,75 g
CH: 0,74 g
Zsír: 0,4 g
2kg 12k Ft.
Jah és azt mondtam, hogy 3kg 13000 ;D ?
palilaci
1db 3kg valóban 13.000Ft
de
2 db 3kg már csak 23.990Ft
sőőőt
ennél olcsóbban is hiszen van egy pakk verziója....
Na erről nem is tudtam.
Először rendeltem MHN-t és teljesen megvagyok vele elégedve. Tavasszal fogok rendelni legközelebb de akkor csak a stillmass jöhet szóba (pénzhiány). Nyáron mindenképpen kipróbálom a pakkot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!