Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A hasizmot és a vádlit lehet...

A hasizmot és a vádlit lehet minden nap edzeni?

Figyelt kérdés
Van értelme? Kicsit fel akarom őket hozni.
2015. ápr. 11. 12:26
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Ne vedd a szívedre 77%-os,palilaci ilyen . Képet nem töltesz fel?
2015. ápr. 11. 15:19
 22/28 anonim ***** válasza:
Nem, mégpedig megmondom miért. Azért nem, mert nem fogom fölöslegesen bizonygatni az igazamat, mert nincs értelme. Ez egy értelmetlen vita. Igaza van egyébként, nem ír marhaságot, csak nekem furcsa, hogy egy anonim oldalon ennyire kifakadunk egy szimpla kommenten. Másrészről pedig nem akarja elfogadni, amit írok, tehát a ha vér esik eső helyett, akkor sem békél meg. Innentől fogva ez lezárt ügy, befejeztem.
2015. ápr. 11. 15:31
 23/28 A kérdező kommentje:
Nem is a bizonygatás miatt kérdeztem,csak kíváncsiságból. :) palilaciról már láttam képet.
2015. ápr. 11. 15:34
 24/28 - palilaci - ***** válasza:

77es

Ha neked bejön az jó dolog. Mondjuk azt nem mondtad, hogy kevés súlyod van akkor érthető ha ennyire felmész az ismétlésszámnál. 200 fekvőtől jó hogy kifulladok ahogy 5km futástól.

Kérdező Én tudom, hogy nem vagyok izmos de nem másokkal kellene összemérned, mert attól. hogy valaki jobban néz ki a másiknál nem biztos, hogy elméletben is tájékozottabb (nem rád értem 77es). Csak ez mondjuk logikus, hogy kinek fogadjuk meg a tanácsát: egy nyikhaj 50kg-s srácnak aki érvekkel alátámasztja az állítását és jó dolgokat mond. Vagy egy 100kg-s kigyúrt állatnak aki a makogáson és a "zabálj oszt jó lesz"-en kívűl mást nem tud mondani.

2015. ápr. 11. 17:36
 25/28 A kérdező kommentje:
Nem akarok senkit összemérni senkivel, csak sokat vagyok itt, és jó képeket kötni nevekhez. Baromira nem izgat, senki súlya sem :) Nem ezen múlik a hozzáértése.
2015. ápr. 11. 18:00
 26/28 - palilaci - ***** válasza:
Ezt osztom. Mivel naponta rászánok pár percet, hétvégén meg sokat lógok itt, pár embert nagyon megkedveltem így stílus alapján. Pl Montezt mielőtt még nem láttam róla képet pont így képzeltem el. De szerintem most találtam rá ddrake-re véletlenül facebookon:D
2015. ápr. 11. 18:21
 27/28 A kérdező kommentje:

Montez jó fej :)

Küldd már át privátban, kíváncsi lettem :)

Amúgy én téged is ott találtak meg :)

2015. ápr. 11. 18:34
 28/28 anonim ***** válasza:

Akkor lehet hogy az a te bajod, hogy kevés vizet iszol vagy keveset eszel vagy pedig nem pihensz eleget!

De szerintem elég lenne heti 2x vádlizás és heti 3x-4x hasazás!

Jó edzést!

2015. ápr. 11. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!