A hasizmot és a vádlit lehet minden nap edzeni?
a hasat és a vádlit lehet minden nap edzeni
2015. ápr. 11. 12:46
12/28 anonim válasza:
Próbáld ki, hogy lassan csinálod a gyakorlatokat, vádlizásnál kitartod magad 1mp-ig fenn. aztán lassan vissza. hasazásnál hasonlóképp. Ha így megcsinálod ugyanezt a számot, és így sincs izomlázad, akkor indulj bármelyik következő maratonon.
2015. ápr. 11. 12:47
13/28 A kérdező kommentje:
A hasprést már feladtam, túl könnyű, sokáig tart. Újabban haskerekezek.
14/28 A kérdező kommentje:
Köszi 12-es, kipróbálom ezeket!
Tényleg rohadt szívós vádlim van:) kicsi de erős mint a kő:)
Mi a gechi értelme van 100 meg 200as ismétléseknek? Combod, karod, melled, hátad, vállad is így edzed? Vagy csak has meg vádli? De az nem zavar, hogy nem az ismétlésszámot kéne így felvinni (mert has, vádli ide vagy oda bőven kilehet csinálni 20as ismétlésekkel is) hanem az intenzitást kellene feljebb nyomni mert ha az nincs (márpedig aki tud egy gyakorlatnál 100 ismétlést csinálni az minden csak nem intenzív) akkor nincs izomnövekedés sem. Jó van pár kivétel de azok is jobban fejlődnének ha rendesen nyomnák viszont nekik mindegy mert ígyis-úgyis nőnek. Az izomláz meg nem feltétele annak, hogy egy izmot kicsináltál! Ha 50x felemelsz egy flakon vizet másnap izomlázad lesz.
Intezitást meg úgy tudod növelni ha:
-nagyobb súlyokat használsz
-csökkented a pihenőidőt
-kitolod a negatív szakaszt
Hasprés könnyű? Csinálj lábemelést! Az is az? Csinálj térdfelhúzást +20kgval....
2015. ápr. 11. 13:36
16/28 A kérdező kommentje:
Köszi palilaci, ismét nem csalódtam benned.
17/28 anonim válasza:
12-es vagyok. nekem is ilyen volt, kisebb mint másoké, de kétszer akkora súlyokkal tudtam edzeni, magasabbra ugrani, gyorsabban sprintelni. Nekem ez segített, de most gyakorlatilag itthon edzek: egy lábbal, másikat felemelem és kezembe fogom, teljesen kiegyenesítem a lábam(értsd:amíg tudod hátranyomod a térded ütközésig, nem csak hogy látszatra egyenes legyen) és így csinálom szép lassan. Ettől tuti bedurran, és nekem szépen elkezdedd nőni is. Hasonlóan működhetsz, próbáld ki!
2015. ápr. 11. 13:47
18/28 A kérdező kommentje:
Mindenképp kipróbálom! Te hányszor edzed hetente?
A vádli meg a has szereti a magas ismétlésszámot, jó rá a 100-200. És ha tudnál olvasni, akkor látnád, hogy odaírtam, hogy súllyal nehezítettem. 70 kilós kétkezes súlyzóval a kezemben vádlizok. Szerintem ez bőven elég. Egyébként is súly szűkében vagyok, csak 100 kiló súllyal tudok gazdálkodni, így sokszor kell magasabb ismétlésszámhoz nyúlni. Itthon edzek. Pihenőidőket is betartom, sőt szuperszettet is alkalmazok. Sajnálom, hogy belegázoltam a lelkivilágodba, szerintem fölösleges volt ezen így kiakadni. Úgy edzek, ahogy jólesik. Nekem ez bevált, a 100-as ismétlés nekem meg k¤rva jól működött hasra és vádlira. Kocka hasam van, meg a kis szar fent tapadó vádlimból csináltam két kis dinnyét álló vádligyakorlattal meg lépcsőzéssel. Attól, mert neked nem tetszik, én még így fogok edzeni.
2015. ápr. 11. 15:16
Amúgy meg nyomj már le 200 fekvőt és megnézzük, hogy mennyire lesz intenzív. Garantáltan nem fog sikerülni, ha meg sikerül, akkor vörös fejjel és remegő karokkal fogsz tántorogni.
2015. ápr. 11. 15:18
Kapcsolódó kérdések: