A hasizmot és a vádlit lehet minden nap edzeni?
Figyelt kérdés
Van értelme? Kicsit fel akarom őket hozni.2015. ápr. 11. 12:26
2/28 Musclemore válasza:
Nincs, inkább eddz keményebben,heti2x.
3/28 Musclemore válasza:
Ne hülyülj, hogyan lehetne már... ha edzel és nem pin@t legyezel akkor tuti van másnapra izomlazad benne.
4/28 A kérdező kommentje:
Eddig heti háromszor edzettem rájuk, de vádlim gyakorlatilag nincs, a hasam meg megrekedt a fejlődésben. Akkor hogyan tovább? Keményebben nem tudok edzeni :-(
2015. ápr. 11. 12:33
5/28 A kérdező kommentje:
Bedurran rendesen, de izomláz az minimális van, vagy nincs is.
2015. ápr. 11. 12:34
6/28 anonim válasza:
Én simán tudom, pedig szénné hajtom magam. Régen a héten öt napon át minden nap fekvenyomtam, guggoltam, felhúztam és semmi bajom nem lett, ráadásul még húzódzkodtam, tolódzkodtam, vádliztam, katonai nyomást is csináltam, ráadásul hasaztam is. 2x200 hasprés és lábemelés meg 2x100 vádli súlyokkal nehezítve meg sem kottyant. Szóval én azt mondom meg lehet próbálni. Ha neked nem megy, akkor ne csináld. Nekem izomlázam is ritkán van, nem vagyok rá hajlamos és szerintem az átlagtól gyorsabb a regenerációm.
7/28 anonim válasza:
Akkor kérdező meg lehet próbálni először tovább nehezíteni a gyakorlatot. Ha semmi változás nem történik egy jó ideig, akkor rá lehet menni 4-5 alkalommal. Ekkor már biztosan fejlődni fog, akármennyire makacs.
8/28 Musclemore válasza:
77%-os, te vagy CT Flecher, tuti.
9/28 anonim válasza:
Nem, de egyébként pont eszembe jutott ő is, hogy minden nap edzett kart például. És elérte amit akart. Annyi a rohadt nagy titok, hogy jól ki kell magad pihenni, meg minőségi kaját fogyassz bőségesen. A sitten is edzenek napi 2x, mégsem döglenek ki, pedig ott nincs nagyon jól felszerelt konditerem.
10/28 anonim válasza:
A hasprés meg egyébként is egy piszok könnyű gyakorlat, csodát ne várjatok tőle. Én a lábemelést jobbnak tartom. Még egy gyakorlat játszana, az pedig felülés, ami szintén jobb, mint hasprés, csak annyi baj van vele, hogy tönkre vágod vele magad. Szóval a haspréshez ha már megy egy 100-200 ismétlés, akkor használj súlyt. A melledre rakod vagy a tarkód mögé és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!