Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A vadlit hogyan lehet vekonyit...

A vadlit hogyan lehet vekonyitani? Hallottam mar sokmindenrol pl:elvileg van olyan masszazs is ahol szetmaszirozak a zsirt persze oda is redszeresen kell jarni. Meg hallottam hogy bekell kenni valami zsiregeto kremmel es befoliazni ezzek hatasosak?

Figyelt kérdés
2014. dec. 27. 09:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

szétmasszírozzák a zsírt. köszönöm, hogy megnevettettél ma reggel.

komolyra fordítva: a vádli egyrészt adottság. Van, akinek vékonyabb, valakinek vastagabb, az izom eredésétől és tapadásától, illetve az alakbeli eltérésektől függően. ezzel nem tudsz sok mindent csinálni, de igazából mindkettőre edzeni kell, akkor lesz szép.

a másik dolog, hogy mennyire zsíros. a leírásodból gondolom, hogy ezzel lehet problémád.

zsírt veszíteni az egész testeden mindenhonnan kalóriamíniuszos diétával tudsz. nem tudod megparancsolni a zsírnak, hogy honnan menjen le. a fogyáshoz minden edzés és diéta kell.

tehát: a szép vádli titka, amennyiben zsírt szeretnél veszíteni

-edzés: erősítő jellegű, súlyzós és kardió jellegű (diétában általában többet szokás kardiózni, de ez valamilyen szinten egyénfüggő is)

-kalóriamínuszos diéta

2014. dec. 27. 09:28
 2/10 A kérdező kommentje:
Az egyik vadlim nagyobb mint a masik par centivel ha raa edzek mindkettore akkor lehet meg ugyanakora egyforma ?..aranyosabb?
2014. dec. 27. 11:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki asszimetrikus. Annyit tudsz csinálni, hogy a gyengébbik "feledhez" méred a súlyt és ismétlést.
2014. dec. 27. 11:18
 4/10 A kérdező kommentje:
Ez a modszer van meg gondolom a sebeszi nem? Mert arrol is hallotamhogy vadli vekonyitas plasztikai mutettel..
2014. dec. 27. 13:22
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Inkább tedd rendbe az önértékelésedet..
2014. dec. 27. 13:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Hidd el, hogy rajtad kívül az ég egy adta világon senki nem látja a különbséget a két vádlid közt.
2014. dec. 27. 14:45
 7/10 A kérdező kommentje:
Akkor a pladztikat verjem ki a fejembol..?
2014. dec. 27. 16:04
 8/10 anonim ***** válasza:

Ne, ne verj ki semmit a fejedből.. látod mi lett a vége.. kiverted az agyad is a helyéről.

Nah szóval ha vádlit akarsz kissebíteni akkor kell egy oto chili (nem, ez nem chili, ez egy hasgép, de egyébként chili íze van) és egy fogyasztónadrág. Heti 3x-4x menj erre a masszázsra és kenjed magad zsírégetővel is. Nehogy beteked magad fóliával! Fasság! Egy erős madzaggal kell elkötni a vérellátást, a vér szállítja a tápanyagokat, tehát a zsírt is ergo nem megy a zsír a lábadba.

Jó vékonyítást! :)

Ui.: Ez a karácsony kikészített agyilag, hát még a kérdés -.-

2014. dec. 27. 16:38
 9/10 A kérdező kommentje:

Hello hello normalisan nem lehetne ???

ezz off !!

enis hallottam ezert megkerdeztem de ha ikyen butasagot irsz akkor miert szolsz hozza?

Inteligenciad a fold alatt-.-

Massok legalabb etzelmes valaszt adtak ;)

2014. dec. 27. 17:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdéshez méltó komolyságú választ kaptál Jóskától. Azért néha nem árt gondolkodni, utánanézni dolgoknak meg ilyen apróságok amikkel elkerülhető hogy hülyének nézzenek. Bár a helyesírásod alapján szerintem ezzel így is meggyűlik a bajod. Na de hogy a kérdésre is válaszoljak: Ha a vádlidat vékonyítani akarod akkor először is tudni kéne hogy mitől vastag. Mert nem mindegy hogy izom, zsír, vagy esetleg a csontozatod vastagabb az átlagnál. Bár gondolom neked a zsírral lesz gond. Helyi zsírégetés nincs, vagy mindenhonnan fogysz, vagy sehonnan. Neten nagyon sok baromságot lehet olvasni, de itt gyakorin azért egész normális válaszokat szoktak kapni a kérdezők, ajánlom figyelmedbe a kereső funkciót!
2014. dec. 27. 19:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!