A vadlit hogyan lehet vekonyitani? Hallottam mar sokmindenrol pl:elvileg van olyan masszazs is ahol szetmaszirozak a zsirt persze oda is redszeresen kell jarni. Meg hallottam hogy bekell kenni valami zsiregeto kremmel es befoliazni ezzek hatasosak?
szétmasszírozzák a zsírt. köszönöm, hogy megnevettettél ma reggel.
komolyra fordítva: a vádli egyrészt adottság. Van, akinek vékonyabb, valakinek vastagabb, az izom eredésétől és tapadásától, illetve az alakbeli eltérésektől függően. ezzel nem tudsz sok mindent csinálni, de igazából mindkettőre edzeni kell, akkor lesz szép.
a másik dolog, hogy mennyire zsíros. a leírásodból gondolom, hogy ezzel lehet problémád.
zsírt veszíteni az egész testeden mindenhonnan kalóriamíniuszos diétával tudsz. nem tudod megparancsolni a zsírnak, hogy honnan menjen le. a fogyáshoz minden edzés és diéta kell.
tehát: a szép vádli titka, amennyiben zsírt szeretnél veszíteni
-edzés: erősítő jellegű, súlyzós és kardió jellegű (diétában általában többet szokás kardiózni, de ez valamilyen szinten egyénfüggő is)
-kalóriamínuszos diéta
Ne, ne verj ki semmit a fejedből.. látod mi lett a vége.. kiverted az agyad is a helyéről.
Nah szóval ha vádlit akarsz kissebíteni akkor kell egy oto chili (nem, ez nem chili, ez egy hasgép, de egyébként chili íze van) és egy fogyasztónadrág. Heti 3x-4x menj erre a masszázsra és kenjed magad zsírégetővel is. Nehogy beteked magad fóliával! Fasság! Egy erős madzaggal kell elkötni a vérellátást, a vér szállítja a tápanyagokat, tehát a zsírt is ergo nem megy a zsír a lábadba.
Jó vékonyítást! :)
Ui.: Ez a karácsony kikészített agyilag, hát még a kérdés -.-
Hello hello normalisan nem lehetne ???
ezz off !!
enis hallottam ezert megkerdeztem de ha ikyen butasagot irsz akkor miert szolsz hozza?
Inteligenciad a fold alatt-.-
Massok legalabb etzelmes valaszt adtak ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!