Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mikor fog látszani a kondi...

Mikor fog látszani a kondi eredménye a hátamon?

Figyelt kérdés

lassan 2 hónapja kezdtem a kondizást, és arra lennék kíváncsi hogy mennyi idő múlva fog pl. a hátam szélesedni.

Az egyik osztálytársammal összevesztem tegnap, mert elkezdett beszólogatni hogy mit csinálok mikor úgy sem látszik stb. (egyébként igenis látszik elsősorban a karomon)

Pont most a héten emeltem szinte mindenben a súlyokon pár kilót, na meg a legelején a fekve nyomást is rúddal kezdtem, ahhoz képet már 35 kg al csinálom.

Szóval a kérdésem az lenne hogy a hátamon mikor fog látszani a változás? Vagy már kéne?

2015. ápr. 9. 10:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nehany ev mulva masok is eszre fogjak rajtad venni hogy edzel.
2015. ápr. 9. 10:24
 2/5 anonim ***** válasza:

A saját testtömegedhez képest még ez is elenyésző súly. Van rajtad változás, de ezt tényleg csak te látod egyelőre, esetleg közelebbi hozzátartozóid, akik sűrűbben látnak. Onnantól, hogy megközelíted a saját testtömegedet, sőt, át is léped, onnantól látványosan fog alakulni ez is.

Azt semmiképpen ne engedd, hogy az osztálytársad kedvedet szegje, ne is hallgass rá. A testépítés nem 2-3 hónapos folyamat, hanem minimum 1,5-2 év munkája (ha nincsenek nagy vágyaid). Szépen haladsz, 2-3 hónap múlva már 60-70 kilót fogsz kitolni és onnantól kezdve látványosabban fogsz változni te is, az osztálytársad meg majd inkább csak kussolni fog.

2015. ápr. 9. 10:47
 3/5 A kérdező kommentje:

hát remélem így lesz :)

csinálom rendesen nem bohóckodom el (mint sokan ahogy észrevettem..)és próbálok rendesen kajálni is.

vékony vagyok ezért is szeretnék izmosodni amennyire lehet :) az a baj hogy eddig nem ettem rendesen (kb napi 2szer) és ez mellé rengeteget nőttem évről évre.

Most 186-7cm vagyok és megelégeltem hogy mindenki cseszeget hogy én ilyen testalkatú vagyok..

Az étkezés az úgy folyik le nálam hogy: korán reggel gabonapehely, aztán suliban kb 2ig megeszem amit viszek(hal, hús stb)több részletben, utána eszek itthon is ami van főzve, aztán este túrót. Nem tudom ez így mennyire jó, szerinted? :P

2015. ápr. 9. 11:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Pár hónap alatt is kell látszódnia, de egy jó forma az èv-èvek melója. Kajálj jól és fejlődsz.
2015. ápr. 9. 11:05
 5/5 anonim válasza:
En nekem legalabb fel ev kellett mire S ruha meretrol M esre valthattam, de volt honap hogy 30-31napbol 20x lent voltam a terembe. Kajalj rendesen es ne akkor hagyd abba a sulyzozast mikor elkezd fajni. Utana kezdodik csak az igazi fejlodes.
2015. ápr. 9. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!