Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi idő múlva látszik meg...

Mennyi idő múlva látszik meg a heti háromszori edzés eredménye?

Figyelt kérdés
Kb. 165-167 cm vagyok, 45-50 kg és 16 éves. Elég sovány, izmom nem igazán van. Nem rég beiratkoztam a kondi terembe, kaptam egy "átmelegítő" edzéstervet az első néhány hétre, hogy a testem hozzá szokjon a kondihoz. Egyenlőre 1-1,5 órát edzek: hátra, hasra, lábra, tricepszre, bicepszre és mellre. Később pedig egy "normális" edzéstervet is fogok kapni. Heti háromszor járok, porokat nem iszok / eszek (egyenlőre) a táplálkozásra pedig eddig nem igazán figyeltem. A kérdésem az lenne, hogy mennyi idő múlva lesz az edzésnek szemmel látható eredménye, illetve miket kéne ennem/innom/szednem és mennyit, hogy minél jobb eredményt érjek el?

2013. nov. 14. 17:12
 1/9 anonim ***** válasza:
88%

Szerinted erre van egy mindenkire alkalmazható pontos időpont, hogy na akkor már izmos leszel? :) Elárulom, nincs ilyen. Függ a genetikádtól, étrendedtől, edzéstől, pihenéstől. De pár hónap alatt valamennyi látszódni fog.

És nem egyenlőre, hanem egyelőre. Egyenlőre a matek egyenletet hozzuk ki, de porokat egyelőre nem használsz. Pedig már most is ihatnál edzés után egy protein + gyors ch turmixot. Az is csak kaja, de gyorsabban szívódik fel. Ez az előnye.

2013. nov. 14. 17:16
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem pontos időpontot kérdeztem, hanem egy becslést, hogy kb. mennyi idő lenne. A helyesírás oktatást pedig köszönöm, de nem tartozik a témához. És az említett turmixok mennyibe kerülnek?
2013. nov. 14. 17:23
 3/9 anonim ***** válasza:
63%

Szívesen:)

Írtam, hogy pár hónap, szóval kaptál választ.

Egy MHN wheyprotein 3 kg 13 ezer ft, ami jónak mondható. Ehhez veszel dextrózt vagy carb-f-et, és mehet is edzés után.

2013. nov. 14. 17:27
 4/9 anonim ***** válasza:
65%
Utálom ha valaki éppen most kezdte az edzést és már kérdezgeti, hogy mikor lesz eredménye. A testépítés egy életmód, aki így áll hozzá általában kihullik néhány hónapon belül, vagy a könyebb utat választja és gyógyszerekhez nyúl.
2013. nov. 14. 18:18
 5/9 anonim ***** válasza:
De hogy a kérdésedre válaszoljak én kb fél év után vettem észre magamon ha jól emlékszem. De ha jól táplálkozol, illetve az edzéstechnikád is megfelelő (ami kizárt) hamarabb is lehet látszatja.
2013. nov. 14. 18:20
 6/9 anonim ***** válasza:
78%
Alsó hangon fél év, de inkább 1 év.
2013. nov. 17. 10:09
 7/9 Szergej55 ***** válasza:
64%
A testépítés a türelemről szól, kitartást és alázatot igényel, még akkor is, ha a mindennapi példák nem ezt muatatják.
2013. nov. 17. 12:52
 8/9 anonim ***** válasza:
25%
1 hét, nekem haveromék észrevették a változást (persze csak be volt durranva a karom) :)
2013. nov. 17. 16:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm azt az 1-2 normálisabb választ amit kaptam. Ez egy egyszerű kérdés volt, nem kell egyből letépni a fejem. Nem hinném, hogy azért mert feltettem egy ilyen kérdést néhány hónap múlva "kihullnék" vagy "gyógyszerekhez nyúlnék".
2013. nov. 17. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!