Mennyi idő múlva látszik meg a heti háromszori edzés eredménye?
Figyelt kérdés
Kb. 165-167 cm vagyok, 45-50 kg és 16 éves. Elég sovány, izmom nem igazán van. Nem rég beiratkoztam a kondi terembe, kaptam egy "átmelegítő" edzéstervet az első néhány hétre, hogy a testem hozzá szokjon a kondihoz. Egyenlőre 1-1,5 órát edzek: hátra, hasra, lábra, tricepszre, bicepszre és mellre. Később pedig egy "normális" edzéstervet is fogok kapni. Heti háromszor járok, porokat nem iszok / eszek (egyenlőre) a táplálkozásra pedig eddig nem igazán figyeltem. A kérdésem az lenne, hogy mennyi idő múlva lesz az edzésnek szemmel látható eredménye, illetve miket kéne ennem/innom/szednem és mennyit, hogy minél jobb eredményt érjek el?2013. nov. 14. 17:12
1/9 anonim válasza:
Szerinted erre van egy mindenkire alkalmazható pontos időpont, hogy na akkor már izmos leszel? :) Elárulom, nincs ilyen. Függ a genetikádtól, étrendedtől, edzéstől, pihenéstől. De pár hónap alatt valamennyi látszódni fog.
És nem egyenlőre, hanem egyelőre. Egyenlőre a matek egyenletet hozzuk ki, de porokat egyelőre nem használsz. Pedig már most is ihatnál edzés után egy protein + gyors ch turmixot. Az is csak kaja, de gyorsabban szívódik fel. Ez az előnye.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem pontos időpontot kérdeztem, hanem egy becslést, hogy kb. mennyi idő lenne. A helyesírás oktatást pedig köszönöm, de nem tartozik a témához. És az említett turmixok mennyibe kerülnek?
2013. nov. 14. 17:23
3/9 anonim válasza:
Szívesen:)
Írtam, hogy pár hónap, szóval kaptál választ.
Egy MHN wheyprotein 3 kg 13 ezer ft, ami jónak mondható. Ehhez veszel dextrózt vagy carb-f-et, és mehet is edzés után.
4/9 anonim válasza:
Utálom ha valaki éppen most kezdte az edzést és már kérdezgeti, hogy mikor lesz eredménye. A testépítés egy életmód, aki így áll hozzá általában kihullik néhány hónapon belül, vagy a könyebb utat választja és gyógyszerekhez nyúl.
5/9 anonim válasza:
De hogy a kérdésedre válaszoljak én kb fél év után vettem észre magamon ha jól emlékszem. De ha jól táplálkozol, illetve az edzéstechnikád is megfelelő (ami kizárt) hamarabb is lehet látszatja.
6/9 anonim válasza:
Alsó hangon fél év, de inkább 1 év.
7/9 Szergej55 válasza:
A testépítés a türelemről szól, kitartást és alázatot igényel, még akkor is, ha a mindennapi példák nem ezt muatatják.
8/9 anonim válasza:
1 hét, nekem haveromék észrevették a változást (persze csak be volt durranva a karom) :)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm azt az 1-2 normálisabb választ amit kaptam. Ez egy egyszerű kérdés volt, nem kell egyből letépni a fejem. Nem hinném, hogy azért mert feltettem egy ilyen kérdést néhány hónap múlva "kihullnék" vagy "gyógyszerekhez nyúlnék".
2013. nov. 17. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!