Mennyi szobabiciklizésre lenne szükségem?
A helyzet a következő:
Elkezdtem egészségesebben élni és diétázni, azaz napi ötször eszek (kiszámoltam, hogy mennyi fehérjére, szénhidrátra van szükségem, stb.) és heti háromszor végzek súlyzos edzést, hétfőn, szerdán, pénteken.
A napokban kaptam egy szobabiciklit és az lenne a kérdésem, hogy a nap melyik idejében mennyit kellene tekernem vele egy héten ahhoz, hogy zsírt égessek de minimális legyen az izomveszteségem? Heti hányszor, pl. kedd, csütörtök, szombat? Úgy hallottam, hogy reggel a legjobb még kávé, reggeli előtt. Ez igaz? A fogyásom már szépen beindult és nem is érzem azt, hogy sokat veszítenék az izmaimból de a maximálisat szeretném kihozni magamból. Előre is köszi a válaszokat!
Teljesen mindegy, a lényeg, hogy el legyen végezve - ilyen szépen magyarul mondva.
Aerobozhatsz 1-1 órát, akár minden nap, vagy csinálhatsz HIIT edzéseket heti 3-szor, amikor nincs súlyzós edzés.
Tapasztald ki, hogy neked melyik a jobb.
Én esténként szoktam és filmet nézek közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!