Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi szobabiciklizésre...

Mennyi szobabiciklizésre lenne szükségem?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő:

Elkezdtem egészségesebben élni és diétázni, azaz napi ötször eszek (kiszámoltam, hogy mennyi fehérjére, szénhidrátra van szükségem, stb.) és heti háromszor végzek súlyzos edzést, hétfőn, szerdán, pénteken.

A napokban kaptam egy szobabiciklit és az lenne a kérdésem, hogy a nap melyik idejében mennyit kellene tekernem vele egy héten ahhoz, hogy zsírt égessek de minimális legyen az izomveszteségem? Heti hányszor, pl. kedd, csütörtök, szombat? Úgy hallottam, hogy reggel a legjobb még kávé, reggeli előtt. Ez igaz? A fogyásom már szépen beindult és nem is érzem azt, hogy sokat veszítenék az izmaimból de a maximálisat szeretném kihozni magamból. Előre is köszi a válaszokat!

2015. ápr. 7. 13:10
 1/3 anonim válasza:
És 150kgról indulsz vagy 65kgról? Nem mindegy.
2015. ápr. 7. 13:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Bocsi azt kihagytam, 82kgről indultam és most 71 vagyok.
2015. ápr. 7. 13:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, a lényeg, hogy el legyen végezve - ilyen szépen magyarul mondva.

Aerobozhatsz 1-1 órát, akár minden nap, vagy csinálhatsz HIIT edzéseket heti 3-szor, amikor nincs súlyzós edzés.

Tapasztald ki, hogy neked melyik a jobb.

Én esténként szoktam és filmet nézek közben.

2015. ápr. 7. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!