Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez a kérdés leginkább azoknak...

Ez a kérdés leginkább azoknak szól akik értenek hozzá. Lenne 2 fontos kérdésem a testépítésről!?

Figyelt kérdés

Lassan 2 éve edzek ,amikor elkezdtem 55kg voltam most 85kg, 180cm vagyok, a karom 39cm (28cmről kezdtem)

1. kérdésem:

-Miért van az hogy fekvenyomásnál (legelső gyakorlat) szériába max 40kg tudok kinyomni? (4x10)

2.

-A mellem miért nem nő annyira mint a többi testrészem? Lehet a rossz edzés terv,rossz étrend,rossz genetika?

-Sokszor használtam Jumbo-t ( most is szedem) de mégse hízok annyira tőle, igen tudom hogy tömegnövelő mellé rendesen kell enni is, napi 5x eszek de mégsem érzem azt hogy lenne valami hatással a testemre a jumbo.

2015. márc. 28. 14:51
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
17 vagyok, igen szoktam énis gépeken edzeni és nekem is elkezdett nőni valamennyire de érdekel hogy miért vannak ezek(amiket leírtam 2 kérdés).
2015. márc. 28. 17:27
 12/16 anonim válasza:
Sajnos a leírtak alapján genetikailag nehezebb dolgod van. A mell edzésre a következőt szoktam csinálni ha erősödni szeretnék. Leviszed a súlyt addig hogy az első szériában tudjál 1 * 20 és kétszer 15 ös sorozatot csinálni. Ha elérted ezt emelsz 2,5 fél esetlegesen 5 kilót. Próbáld ezt 6-8 héten keresztül. Figyelj a szabályos kivitelezésre. Meg kell tanítani a mellizmodat a megfelelő munkára. Próbálj változtatni a fogás szélességén, mindenkinek egy kicsit más az optimális. Táplálékkiegészítő helyett vagy mellé inkább valami energizáló pakkot javasolnék. Emeld a szénhidrát beviteledet. Sajnos nem mindenkinek ugyanolyan gyors ez a folyamat. A legfontosabb, hogy mielőbb megismerd a tested és a reakciókat, akkor tudod majd, hogy mikor min kell változtatnod.
2015. márc. 28. 17:43
 13/16 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm az energizáló dolgok mennyire vannak hatásra a szívemre? Mert nekem szívproblémáim is vannak.
2015. márc. 28. 18:22
 14/16 A kérdező kommentje:
Melyik fogás szélességet javaslod ?
2015. márc. 28. 18:24
 15/16 anonim válasza:

Ha ilyen jellegű gondok vannak, akkor ne. Szinte mindegyik tartalmaz koffeint vagy valamilyen pörgető összetevője van. A fogást neked kell megérezned. Szerintem hosszú a kezed, ezért kicsit szélesebb fogással szerencsésebb próbálkoznod, de ez megint csak alkati kérdés.

[link]

2015. márc. 28. 18:30
 16/16 anonim ***** válasza:
2015. márc. 28. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!