Működhet? Fontos!
Üdv. mindenki! 118kg fiú vagyok 19 éves, 3 éve edzek lassan van rajtam izom is bőven már, de fogyni szeretnék mer emellett sok a zsír is, ám nem tudok étrendet összerakni magamnak mert szűk a költségvetés. A kérdés az
hoy ez így megfelelne szerintetek?
1. kajálás: 6 főtt tojás,paradicsom,4 magvas rozs kenyér.
2. kajálás: power protein 1 adag
3. kajálás: csirkecomb100g + barnarizs40g + zöldség(kelbimbó, brokkoli)
4. kajálás: csirkecomb100g + barnarizs40g + zöldség(kelbimbó, brokkoli)
5. kajálás: power protein 1 adag
6. kajálás: 6 főtt tojás,paradicsom,4 magvas rozs kenyér.
Eleinte talán kicsit megemelném még a szénhidrátot és folyamatosan csökkenteném, így elkerülhető a nagymértékű izom vesztés? Mert nem szeretnék veszíteni a nagy nehezen felszedett izmomból veszíteni.
Szűk a költségvetés, de tömöd magadba a tojásokat...
A tojással amúgy nincs baj, ne érts félre, de egy tojásban 5-7 gramm fehérje van, miközben 50 Ft, vagyis 1 gramm fehérje 8-10 Ft.
húsokat meg kapsz 1000 Ft/kg alatti áron is, mindnek 20% körül van a fehérjetartalma, azaz kb. 5 Ft-ból kijön 1 gramm fehérje.
Power Prteinre én egy fillért sem költenék, edzés utánra rendes tejsavó fehérje kell, nem szójás vackok.
Hajaj....
Akkor van rajtad vagy 30-40 kilo felesleg. Neked itt nem az izomvesztestol kell aggodni, hanem az egeszseged miatt.
En a helyedben kidobnam a combot es csirkemellet ennek, reggelire nem ennek 6 tojast, eleg lenne 1-2 + zoldseg, a kenyeret is kivagnam.
Valamint nem bohockodnek 6 etkezessel, 3 teljesen megfelelo.
Szamolj ki egy CH mennyiseget (szerintem neked boven eleg lenne 150-200g kezdesnek, lehet meg az is sok) elkezdenek aerobozni lehetoleg minden nap es figyelnem a dolgokat.
Ha nincs meg a heti 1 kilo fogyas akkor csokkentenem a CHt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!