10 hetes szálkásító program. Van akinek van róla tapasztalata? Működhet így is?
Peakman-en olvastam ezt a programot, persze a mennyiségeket gondolom kissé személyre kell szabni, de maga a felosztása keltette fel az érdeklődésem, érdekesnek találtam. Tehát egy héten vannak napok ahol tömegnövelő étrend van és van ahol szálkásító étrend.
Van aki találkozot már ilyennel? Elvileg hatásos lehet?
A program - [link]
Hülyesėg...
Egy 140 kilos ember ės egy 80 kilos ugyazzal az ėtrendel szálkásitson vagy tömegeljen?
Azt értem, írtam is fent hogy személyre kell szabni, az étrend nem is lényeges, azt ne nézzétek. Az érdeklődésem inkább a hét felosztása keltette fel.
1.3.5.7.9. hét
Hétfő: súlyzós edzés + izomépítő étrend
Kedd: súlyzós edzés + izomépítő étrend
Szerda: súlyzós edzés + izomépítő étrend
Csütörtök: pihenőnap + szálkásító étrend
Péntek: súlyzós edzés + izomépítő étrend
Szombat: pihenőnap + szálkásító étrend
Vasárnap: kardió + szálkásító étrend
2.4.6.8. hét
Hétfő: súlyzós edzés + szálkásító étrend
Kedd: súlyzós edzés + szálkásító étrend
Szerda: kardió + szálkásító étrend
Csütörtök: súlyzós edzés + szálkásító étrend
Péntek: súlyzós edzés + szálkásító étrend
Szombat: pihenőnap + izomépítő étrend
Vasárnap: kardió + szálkásító étrend
Ez a felosztás amit érdekesnek találtam.
Nálam nem szalkasito diéta, ha van benne tej, gyümölcs,, a reggelinél szinte alig van fehérje. 4 tojásfehérje az semmi.
Utána levő kajánál sincs fehérje. Alig latok különbséget a két étrend között. Én is azt csinálom, hogy hétvégén kicsit több ch megy , de ettől az még nem izomnovelo, max kicsit visszatöltök vele.
De próbálódni, hátha neked jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!