Erősödés, izmosodás?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 14éves vagyok. Szoktam otthon edzeni súlyzóval (egykezes). Ami 7-8 kg és kb 50ig birom. De hogy kell azt megcsinálni, hogy kb 2-3hónap alatt már nagyon izmos legyen a karom? Most is látszik ès jól is. De nagyon jól látszodjon úgy szeretném. Köszi.2015. márc. 27. 16:22
11/25 anonim válasza:
Én azt tudom haver, de hidd el, akár állva csinálod, akár nem 14 évesen ne súlyzózzál. Nagy súllyal még megsérülsz, kicsivel meg semmi értelme. Képfeltöltés.hu-ra rakjál fényképet, aztán nyisd meg a képet a neten és másold le a linket kommentbe. A könyök sérülékenysége szempontjából meg mindegy, hogy támasztod-e vagy sem. Majd ha szétcseszed egy 20 kilós bicepszhajlítással, akkor majd megérted miért pampogtam. Korai ez még. 15-16 évesen majd menj le kondiba. Addig fegyencezz. És annak, hogy karhajlításokat csinálsz, annak meg semmi értelme. Jóformán azt se tudod mit csinálsz és ezt nem bántásból írom. Olvasd el a Sárga kapszulát, meg az össze s hülye könyvet ami leírtam neked.
12/25 A kérdező kommentje:
2015. márc. 27. 21:08
13/25 anonim válasza:
Le kellene szálkásítani. Sok a zsír, így nem is csoda, hogy nem megy a húzódzkodás. Egyébként még tök átlagos vagy, talán kicsit zsíros.
14/25 A kérdező kommentje:
7# a kezemnél alig van zsír. Hasamon kb. 5mm zsír van. A hátamon kicsit látszodnak izmok, anyám is mondta hogy milyen izmos a kezem, hátam. A hasamra meg hogy jó, szèp. És megy a húzodzkozás tegnap 5+4+3+2+1-et csináltam amit valamelyik válaszoló küldött egy ajánlást. (oldalt). Amúgy ha már ennyi erőm van de hadd valljam be 7.es vagyok és 7.ből a legerősebb vagyok.. :)
2015. márc. 28. 12:18
15/25 A kérdező kommentje:
És valaki ajánljon már légyszives egy olyan erősítés ami a lábamra való. Mert le kéne figyasztani egy kicsit. Alig lászofnak rajta izmok. (Érdekes, fel se tűnt, csak bal lábamon vannak egy kicsi izomlátások.)
2015. márc. 28. 12:20
16/25 anonim válasza:
Helyi fogyás nincs, étrend kell a fogyáshoz. De guggolj és izmosabb lesz valamivel a lábad. Én küldtem egyébként a húzódzkodó programot, meg végig én írtam neked. Anyád meg jó, hogy azt mondja izmos vagy, mivel a saját gyereke vagy.
17/25 A kérdező kommentje:
7# amúgy mi az hogy tolódzkodás?
2015. márc. 28. 14:10
18/25 anonim válasza:
Keress már rá. Alap tornatermi gyakorlat. Kellett volna az iskolában tanulni...
19/25 A kérdező kommentje:
Ja tényleg... :D
2015. márc. 29. 08:18
20/25 anonim válasza:
Két szék között vagy a játszótéren lehet ezeket csinálni. Semmi nagy varázslat nincs bennük. A húzódzkodástól meg izmos lesz a karod, főleg ha szűken csinálod. ha szélesen fogod meg, akkor a felsőtested fog kiszélesedni nagyon. A tolódzkodás és nagyon jól szélesít. Ha eddig még nem csináltál ilyet, nem lesz könnyű, de hidd el megéri. A börtönben is főleg ezeket nyomják, mert ez a két legegyszerűbb gyakorlat. Lábra guggolni kell, tanuld meg az egylábas guggolást rá. Ahhoz súlyok se kellenek. Fekvőtámaszozz még. Ennyi a titok, máris sokkal erősebb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!