Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerek nélkül testépítés?

Mondmeg miaz kérdése:

Szerek nélkül testépítés?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék konditerembe járni vagy tömegnövelőt és egyéb szart szedni, mint mondjuk a streetworkout, de ahhoz hogy elkezdjem kellene egy edzésterv amit ha valaki összeállítana az nagyon jól jönne :) 16/F 66 KG 184 cm

2015. márc. 24. 21:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Valamint én voltam az első válaszoló. ÉS tudod miért vettem hülyére? Mert élvezem az ilyen ostobák hülyítését. Ennyi. Te meg nem nyomorékozz senkit, hanem nézz magadba, mielőtt tudatlan nyalod valaki végbélnyílását.
2015. márc. 25. 15:20
 12/23 anonim ***** válasza:
0%

Hát ti gyökerek vagytok bmeg. Itt tényleg mindenki komplexusos?

8: miért védem? mert egy árva rossz szót nem mondott, segítséget kért, és ti meg igazi nyomorult bunkós kondis módján leugattátok. Így aztán meglesz a véleménye rólatok(unk). Mintha odamennél az információs pulthoz BÁRHOL és ott meg kiröhögnének.

A kérdéséből hogy te ezt látod, csak a kisebbségi komplexusodat mutatja, mert semmi ilyenről szó nincs. Ki jelentette hogy nem akar kondiba járni. Ennyi. Btw manapság sokkal "menőbb" kondizni, és inkább divat mint szidni, de segáz. Ez jól mutatja hogy a személyes kis lelki világod érzed sértve, ezért ugrassz, és támadsz.

És ha ő fegyencezni vagy SW-ozni akar? TÉGED. MINT EMBERT. EZ MIÉRT SÉRT?!??!?!?!?!? (ugye a komplexus)

Az meg hogy ítélkezel felette látatlanban, nevetséges. Érdeklődik a sport iránt, ez már jobb mintha otthon verné a kis...

Én meg ismerek nem egy idiótát aki bevásárol tápkiegből ~40 rongyért, + menő edzőcucc, fullos konditerem, és 3 hónapon belül abbahagyta. Nyilván az edzése is annyit ért mint a bikaf*s. És ettől változik valami? A rendesen feltett kérdésre válaszoltatok? Nem. Ez lenne a dolgotok? Igen. Lelki fogyatékos vagy? Igen.

9: Oh ember. Szóval a fő bűne az, hogy vékony testalkatú, és "tudatlan" a testépítésben. Ennyi erővel ragadj kést, és fuss végig vele az utcán, lenne pár ember aki ennek a kritériumnak megfelel.

De gyere akkor beszélgessünk a foronómiai függvényekről! Ja hogy nem tudod mik azok? Hát tudatlan vagy, és gyökér ha ezt nem tudod. Jézusom ezt a logikát ember.

ÉS ha nem tud semmit a tömegnövelőkről? ÉS ha félre van informálva? Szedni KELL? Anélkül nem vagy ember? Anyás de ostoba vagy. Az meg a másik hogy egyből az is fikázva van aki írja hogy tömegnövelő van mert hogy "szart se érsz azzal te buta gyerek, kaja kell rendbe legyen, kis buta vagy hogy tömegnövelőt veszel"

Én itt látom a kőostoba előbbbeszéleknemjárokutána embereket barátom. És ti vagytok azok. Egyből fröcsögtetek a gyerekre, mert nem azt láttátok amit írt, hanem amit látni akartatok.

Ki vette egy kalap alá őket b*szod? Megint azt olvasod amit látni akarsz.

Ha elég idegesítő hallani, akkor nem kommentelsz te mongoloid f***. Ennyi az egész. Ez olyan mint a hülyegyerek üti a fejét a falba, megkérdezi valaki hogy "és ez neked most jó?" "nem", és csinálja tovább. Ha frusztrált vagy te is (mint a többi kis pondró), mert szar az életed, ne itt próbáld meg kitölteni. A ti nagypofájú egoista dumátokat mocskosul unalmas olvasni nap mint nap. A "testépítők" 90%-a úgy érzi hogy ettől JOBB mindenkinél, csak mert heti pár alkalommal edz. Na tipikusan az ilyenek miatt alakulnak ki sztereotípiák. Húzd le magad a budin.

10:

Ugyan már? HOL ÍRTA EZEKET? Komolyan mondom fotózd le, paintben jelöld meg, és tedd fel ide. Nekem vagy szr került a szemembe, vagy nem írt sehol semmi ilyet.

Tényleg hol írta hogy mérgező a fehérje? Vagy a felfújt dolgot? Mesélj már! Vagy hogy a kondi szar, a fegyenc meg a legjobb?

Vagy olvasni nem tudtok, vagy pedig szöveget értelmezni. Mind a kettő elég durva hiba, nekem ez a két dolog már általános iskolába indulás előtt ment.

Én pedig úgy látom hogy a testépítők 80%a is kőbunkó ostoba primitív előember.

------------------------------------

Tegyük már tisztába a dolgokat:

ÓRIÁSI különbség van aközött ami a kérdésben szerepel, és amit ti véltek látni. Köze nincs egymáshoz a két dolognak, és ezt ti is tudnátok ha kicsit ki tudnátok lépni a korlátoltság, és az általános frusztráció gyűrűjéből. Botrány hogy mit meg nem engedtek magatoknak, csak mert a monitor mögött ültök. Ahelyett hogy tápláljátok az "ostoba bunkó primitív kondis" sztereotípiát, inkább igyekeznétek rácáfolni. Szégyen amit toltok, és szánalmasak vagytok. Ha ezek után se látjátok meg mit csináltatok, akkor már sajnálni se tudlak titeket, részemről ennyi volt. Igazán eláshatnátok magatokat a kertben.

2015. márc. 25. 17:46
 13/23 anonim ***** válasza:
Itt csak te vagy komplexusos aki próbálja bebizonyítani az igazát.
2015. márc. 25. 17:55
 14/23 anonim ***** válasza:

Az hogy neked ennyit sikerült felfogj, leszűrj, megeméssz, és válaszra méltass remekül megmutatja hogy milyen ostoba paraszt vagy. Sok sikert hozzá :)

Btw itt nem kérdés hogy igazam van-e, szimplán az, hogy van e annyi inteligenciátok hogy felfogjátok, vagy vagytok e annyira férfiak hogy magatokba tudjatok nézni, és ezt elismeri az egótokkal szemben.

2015. márc. 25. 17:59
 15/23 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem nem kell ennyire egymásnak esni. Leírtuk, hogy mit tegyen, majd eldönti. Fölösleges oldalakon keresztül vitázni, azzal nem lesz jobb a helyzet.
2015. márc. 25. 18:06
 16/23 anonim ***** válasza:

# 14

Így van... ha személyeskedsz biztos igazad lesz.

2015. márc. 25. 18:08
 17/23 anonim ***** válasza:
Jajj a csúnya, bunkó kondis fattyak! Azok ßaszták seggbe a Terike nénit is a Kékfényben!
2015. márc. 25. 20:45
 18/23 anonim ***** válasza:

Egyébként meg megsúgom kisgyökér, hogy nem vagyok kondis. Saját súllyal edzek úgy 80%-ban, de mellette használok súlyokat. Meg kettlebellezek és futni is járok képzeld el. Csak már rohadtul unom, hogy a fehérje az átlag emberek 96%-ának méreg.

"Nem szeretnék konditerembe járni vagy tömegnövelőt és egyéb szart szedni, mint mondjuk a streetworkout,"

-konditerem szar

-tömegnövelő, fehérje méreg

-ráadásul ezek csúnya vegyszerek

-a saját súly a Szent Grál

Csak nem ráillenek a felsorolt pontok? :O

2015. márc. 25. 20:52
 19/23 anonim ***** válasza:
49%

Akkor megvan a probléma: olvasni nem tudsz. Komolyan, kommentálni se tudom már hogy milyen szinten sérült vagy, csak kiemelem hogy mennyire nevetséges amit tolsz.

Nem szeretnék konditerembe járni - konditerem szar

Nem szeretnék tömegnövelőt szedni - tömegnövelő, fehérje méreg

Nem szeretnék egyéb szart szedni - ráadásul ezek csúnya vegyszerek (mik?)

?????? - felfújt izom <---- ennek mi a megfelelője?

Nem szeretném ha levegőt vennél, és nem szeretném ha szaporodnál. Értem?

(kíváncsi lennék mi van amikor a bnőd épp nem szeretne veled szexelni, akkor az a következtetés hogy szar vagy az ágyban? )

Te már csak akkor tehetsz bármi hasznosat az életeddel, ha ültetsz egy fát, és magadat használod hozzá komposztnak.

2015. márc. 25. 21:19
 20/23 anonim ***** válasza:
Akadékoskodó, saját igazát bizonygató és a szavakat kiforgató pénisz vagy. Ennyi.
2015. márc. 25. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!