S alakú gerincferdülés ellen?
Figyelt kérdés
Ilyen (S) vagy (?) alakú nemtudom :D gerinferdülésem van mit tehetek ellene?
Elég csak a hátizmokat erősiteni?
2015. márc. 24. 15:06
1/15 A kérdező kommentje:
Egyébként szeretek fekvőzni meg ilyenek, F 18
2015. márc. 24. 15:13
2/15 anonim válasza:
A gerinc alapból S alakú. Képet esetleg tudnál mutatni?
3/15 anonim válasza:
Ha a hátát nézed akkor s alakú, nem pedig függőleges.
Nekem is olyan (volt) már csavarodva is van. Félrekezelés és szülői nem törődömség miatt. Szóval ha fiatal vagy, foglalkozz vele, mert később még megbánod.
24n
5/15 anonim válasza:
*róla, nem "rolla". bocs de ezt sose tudom szó nélkül hagyni.
Egyébként rendszeres, szakszerű gyógytorna. Szarra sem mész fekvőzéssel ez ellen. Csináld rendesen mert bánni fogod ha nem.
6/15 A kérdező kommentje:
A vállaim is elég kint vannak eléggé zavaró, előlröl jó testem van hátulrol szar:/
2015. márc. 24. 15:39
7/15 A kérdező kommentje:
Gyógytornára nem akarok menni nincs időm rá..
2015. márc. 24. 15:40
8/15 anonim válasza:
csinálj rá időt. az egészségnél nincs fontosabb...hiába hangzik úgy mint anyu unalmas dumája
9/15 anonim válasza:
Én ezen nem látok semmi, de ha doki mondta akkor biztos van. Gyógytornára járj, mellette lehet fekvőzni meg ilyeneket.
10/15 A kérdező kommentje:
Hát igazábol nem mondta doki, de szerintem van mert nagyon ? alakom van.
2015. márc. 24. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!