Szerek nélkül testépítés?
Erre nincsenek szavak. :D
Ez a "szerek nélküli testépítés" egyébként azt jelenti, hogy majd koplalni fogsz? Szerinted mi van egy tejsavó fehérjében, vagy egy multivitaminban?
Street Workout... remélem vágod, hogy a street workout-ot űzök nagy része nem csak "szereket" használ, de még szteroidokat is. Bizony, nem (csak) a gonosz testépítők használnak szteroidokat. :( Lesújtott, ugye? Bár kétlem, hogy bármi fogalmad lenne arról, amit ide leírtam, úgyhogy inkább be is fejezem.
Nem értem miért fikázzátok, kötelező tömegnövelőt szedni? Nem.
Mondta hogy doppingszer a tömegnövelő? Nem.
Annyit jelentett ki, hogy a konditerem ne az ő világa, és nem akar se koxolni, se tömegnövelőt szedni.
A kérdezőnek pedig: először is elnézést a jelen lévő komplexussal küzdő egyénektől, sajnos az ilyenek alapján ítélik az emberek meg a kondisokat.
Másodszor pedig: googliba keress rá "street workout kezdő edzésterv". Találsz írottan, és videóval illusztráltat is. Én ajánlom hogy olvass utána rendesen.
Még egy dolog: olvasd el a sárga kapszula c. könyvet. Nem a kondizás miatt, hanem az étrend fontosságának megértése kapcsán. Ingyenesen letölthető, a neked fontos dolgok kb 5 oldalnyi olvasmányt jelentenek, viszont a testalkatodat tekintve igen lényegesek.
Sok sikert!
És ezeket hasznosnak jelölitek meg?
I don't want to live on this planet anymore. A tipikus primitív beszólós testépítő sztereotípia mintapéldája
Szerek...
Te is azok közé tartozol akiknek fingjuk sincs az egészről csak divatból csinálják meg okoskodnak hogy "szerek".
Istenem ti tényleg hót gyökerek vagytok. Agyam eldobom milyen fogyatékos a testépítő közösség ~80%-a. HIHETETLEN.
Mit okoskodok hogy szerek? Az élelmiszer is SZER bszod. A kölyök annyit írt, hogy nem szeretne szedni semmit. Megnevezte hogy nem akar tömegnövelőzni, meg "egyéb szart" szedni (nyilván koxra gondol). Erre te meg a ostoba haverod jöttök ide fröcsögni, meg beszólni a gyereknek, mintha jött volna a szokásos tévhitekkel, vagy akármi. Akkor se lenne indokolt hogy ilyen bunkó segg módjára válaszolj, de így semmiképp sem.
Fogyatékos idióta módjára viselkedtek, és még engem pontoztok le, amikor rámutatok hogy pont azt a mentalitást képviselitek, ami miatt ítélkeznek a testépítők felett.
Na én pont nem az vagyok aki divatból csinálja te kismajom, nem tudom honnan szeded a marhaságaidat. Menj inkább és fenyegess meg pár gyereket az iskola környékén, attól jobban fogod érezni a komplexusos segged. (nem, nem fogod)
Felteszem a kérdést hogy egyáltalán miért vagy itt te ostoba fsz ha egy kérdésre se vagy képes értelmesen válaszolni (ami nyilván látszik a ~50%ból)? Mondjuk számomra egyértelmű hogy csak a saját frusztrált életed elől menekülsz ide az anonimitás mögé, beszólogatni, hátha jobbnak vagy többnek érzed ettől magad.
Jézusom de utálom az ilyen nyomorékokat
Mit véded ennyire ezt a kis 16 éves majmot?
A kérdéséből nyíltan látszik hogy ő csak azért nem akar kondiba járni mert éppen nagy divat lett a fikázni a kondierembe járókat meg a tudatlanságot nyíltan hangoztatni (felfújt izom,mű izom, a fehérje az kox,divatizom,stb)
és nagy menő dolog most a streetworkout meg a iskolai tesi órai gyakorlatlakat végezi mert valaki elnevezte fegyencezésnek és kiadta könyv formában és most mindenki ettől lesz harcos meg nagyon kemény de előtte senkinek nem jutott eszébe meg sorra ellógják a testnevelés órát mert nincs olyan jól csengő menő neve hogy fegyencedzés.
Jó eséllyel majd ez a srác is kimegy játszóterekre bohóckodni aztán 1-2 hónap után elunja az egészet és még azt is elfelejti hogy egyáltalán valamit is sportoljon.
Én is ismerek nem egy srácot akit hirtelen elkapta a nagy divat a fegyencedzés meg a streetworkout láz, 2 hónapig rángatóztak a játszótereken miután beleuntak aztán ugyan ott folytatták a semmittevést mielőtt elkezdték.
Az ilyen tájékozatlan, félreinformált, rejtetten/nyíltan testépítésellenes sztrítwörkáut-fan nyurga kis 16 évesek alapján meg a saját testsúllyal végzett edzést preferálók táborát ítélik meg :)
"Tömegnövelőt és egyéb szart"-mondja ezt úgy, hogy valszeg fingja nincs a tömegnövelőről, sőt, nem kis valószínűséggel erős tévhitei vannak róla.
Nézz el az ilyen csoportokba ha akarsz, sírni lehet rajta hogy milyen kőostoba, előbbbeszéleknemjárokutána emberek vannak benne.
"Nem szeretne tömegnövelőt szedni meg kokszolni"- mert ennek a két dolognak aztán olyan k_rva sok köze van egymáshoz, hogy simán egy kalap alá lehet őket venni, egyik kutya másik eb, komolyan.
Pontosan hogy a gyerek a szokásos tévhitekkel jött. Elég idegesítő így már ezredjére ezt hallgatni, de sebaj, menjen csak a sok fegyences agyamputált majom közé, az való nekik.
Ugyan már. Megint csak a szokásos ostoba közhiedelmeket vonultatta fel a srác: -a fehérje az valami mérgező "szer
-felfújt izom
-a konditerem az szar
-a saját súlyos edzés a Szent Grál
Ami kimaradt:
-zsír izommá alakulása
-minden gyúrós kokszol
-a kapáló Jóska erősebb, mint Arnold Schwarzenegger
-meghatározott helyi fogyás
-fekvőtámaszok nyomása a csillagos égig
Ostobák, beszűkültek vagytok, mert nem néztek utána a dolgoknak és ismeritek fel például, hogy a fehérje az tápanyag és nem anabolikus szteroid. És a Street Workoutot edzők, meg a Fegyencedzést végzők 80%-a kő-ostoba, csőlátású tizenéves hülyegyerek, aki Bruce Lee akar lenni 2 hónap alatt a mászókán rángatózással. Ugyan már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!