Hogyan legyek profi testépítő?
Figyelt kérdés
16 vagyok,és már több mint egy éve edzek.2015. márc. 24. 14:37
1/8 HarciCsiga válasza:
meg messze vagy te attól hogy ilyeneken kelljen gondolkodnod :)
2/8 anonim válasza:
Profi az, akinek profi kártyája van, mint pl Tóth Dani, Kiss Jenő. De pl Molnár Peti sem profikártyás, amatőr nagy versenyeken indul. Szóval tisztázni kellene, hogy te mit értettél profi alatt.
Egyébként meg menj el hazai versenyekre, érj el jó eredményeket, majd indulj külföldön is később.
3/8 A kérdező kommentje:
Persze tudom,nem 18 évesen szeretnék majd versenyezni.A kérdésem csak annyi hogy pontosan majd hogy kezdjem el,mi az amit már most is csinálhatok az ügy érdekébe.
2015. márc. 24. 14:45
4/8 A kérdező kommentje:
Profi alatt azt értem aki külföldi versenyekre jár.Igazából azt nem tudom hogy honnan szednek össze annyi pénzt amiből,tudnak venni mindenféle cuccot pl:fehérje,kreatin,vitaminok,stb...Meg az étrend is drága,és ugye az talán a legfontosabb.Plusz aki már külföldi versenyeken van azoknak nagy rész használ valamilyen szteroidot ami megint csak nem két forint.
2015. márc. 24. 14:49
5/8 anonim válasza:
"Plusz aki már külföldi versenyeken van azoknak nagy rész használ valamilyen szteroidot ami megint csak nem két forint."
Kis naiv.
6/8 anonim válasza:
Itthoni kis versenyeken is cuccolnak. Először a magad erejéből kell elérned jó helyezéseket, hogy felfigyeljenek rád. Utàna szponzorod is lehet, ha szerencséd van.
7/8 anonim válasza:
Örökölj genetikát, pénzt, akaraterőt.
8/8 anonim válasza:
Ne legyél! Nem éri meg. Ráadásul nem is biztos, hogy jó vagy, eddz 10 évet és rájössz. (De akkor is azt mondanám, hogy ne legyél testépítő, hacsak nem vagy baromi jó.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!