Lehet valaki minimális szinten izmos megfelelő étkezés nélkül, csak edzéssel?
Figyelt kérdés
18/ F, 175 cm, 62 kg vagyok, egyáltalán nem értek a testépítéshez, csupán edzegetek otthon (fekvő, has, húzódzkodás, meg van egy 12 kg-s egykezes súlyzóm).edzések után fél doboz túrót szoktam enni, itt-ott olvastam hogy azis jó (meg amugyis imádom)
nem akarok soha 100 kilós izomagy lenni, csupán egy jó testű fiú, kisebb izmokkal (pl. [link] )
a kérdésem az lenne h el e lehet érni pl ilyen szintet csupán a feljebb említett edzésmódszerekkel? (légyszi kíméljetek a lenéző primitív hozzászólásoktól, tényleg nagyon amatőr vagyok a témában)
2015. márc. 19. 20:21
21/48 A kérdező kommentje:
azt teszem :)
2015. márc. 20. 15:54
22/48 anonim válasza:
Amúgy még étrenddel sem olyan könnyű izmosodni, nem úgy van, hogy odafigyelsz a kajára és akkor pár hónapon belül marhaizmos leszel. Sőt, naturálban soha nem leszel marhaizmos. Ez az igazság.
23/48 anonim válasza:
Hát a porok azok veszélyesek. És sok kokszos eszi az étrendjibe.
24/48 A kérdező kommentje:
porokat biztosan nem fogok használni :)
2015. márc. 20. 17:14
25/48 anonim válasza:
Jajj ne is, mert az káros. Nem fog állni a farkad. Meg hamar leszel izmos. Nekem is vot egy ismerösőm aki felfútta magát, de a rádiátort nem bírta emelni. Csak lufi izma volt, de ereje mar nem.
26/48 A kérdező kommentje:
és drága is gondolom
2015. márc. 20. 17:17
27/48 anonim válasza:
És egy testépitő se tudja fölvinni a szekrényt a tízedikkre. Saját szememmel láttam, ahogy öt lépcső fok után kifáradt az emberke. Bezzeg a szálkás haverom lazán felviszi a biliárdasztalt a felhőkarcolókra is.
28/48 anonim válasza:
Hát igen. Nagyon drága is. Meg illegális. Sok ilyen boltot zártak be itt nálunk.
29/48 anonim válasza:
Szalonnán+hagymán favágással elég keményen ki lehet erősödni. A dédapám is azt csinálta aztán lenyomta a gyurosokat szkanderbe a kocsmában mindig. Állandóan ingyen piált, mert elnyerte minden pénzüket.
30/48 anonim válasza:
Ja, én is hiába edzem 30 éve nem tudok megemelni 20 kilós vizesballont.:) Mert csak fel vagyok fújva, vettem is kompresszort és reggelente azzal fújom a műizmaimat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!