Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehet valaki minimális szinten...

Lehet valaki minimális szinten izmos megfelelő étkezés nélkül, csak edzéssel?

Figyelt kérdés

18/ F, 175 cm, 62 kg vagyok, egyáltalán nem értek a testépítéshez, csupán edzegetek otthon (fekvő, has, húzódzkodás, meg van egy 12 kg-s egykezes súlyzóm).edzések után fél doboz túrót szoktam enni, itt-ott olvastam hogy azis jó (meg amugyis imádom)

nem akarok soha 100 kilós izomagy lenni, csupán egy jó testű fiú, kisebb izmokkal (pl. [link] )

a kérdésem az lenne h el e lehet érni pl ilyen szintet csupán a feljebb említett edzésmódszerekkel? (légyszi kíméljetek a lenéző primitív hozzászólásoktól, tényleg nagyon amatőr vagyok a témában)

2015. márc. 19. 20:21
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
Szerintem a fenti modszerekke nem nagyon lehetsz izmos. Mi bajod az étrenddel?
2015. márc. 20. 02:47
 12/48 anonim ***** válasza:

Nagyobb mértékben számít az étkezés mint az edzés...

Akkor szerinted? :D

2015. márc. 20. 07:18
 13/48 anonim ***** válasza:

Na, azt a kepet amit beraktal igy az eletben nem fogod elerni.

Ahhoz hosszu evek kokemeny edzese kell, etrenddel egyutt.

Amit el tudsz igy erni az az hogy magadon talan latni fogod a valtozast, de mas nem fogja eszrevenni.

2015. márc. 20. 07:25
 14/48 anonim ***** válasza:

# 13

Te miről beszélsz?

Ezen nincs olyan hű de sok izom ez inkább csak szálkás.

2015. márc. 20. 07:42
 15/48 anonim ***** válasza:
jolvan, akkor hajra, 3 honap alatt osszehozod nullarol!
2015. márc. 20. 07:47
 16/48 anonim ***** válasza:
A kaja azért kell hogy látványos legyél nem megfelelő étkezéstől fedett leszel.Az izom ugyan megvan,de a magasabb testzsírszázalék miatt nem látható!
2015. márc. 20. 09:28
 17/48 anonim ***** válasza:
Fontos ugyanakkor a fehérje, szénhidrát bevitel ezek ellátják az izmot megfelelő tápanyagokkal.Nem véletlenül rizs-csirkemell az alap táplálék testépítőknél
2015. márc. 20. 09:37
 18/48 anonim ***** válasza:

Ha csak erősödni akar egy kicsit, akkor nem kell étrendet követni. Ha testépítő formát szeretne vagy naturál versenyen is akar indulni, akkor kell az étrend is.

Ja és az étrend se minden. Hiába mondják, hogy a kinézeted 80%-át az étrend adja, 20%-at meg az edzés... Ha az az edzés egy kalap f¤s, akkor lehúzhatod az étrended a retyón. Nem a gépeken kell kalimpálni a konditeremben, hanem megcsinálni 4x10 húzódzkodást a saját súlyod százötven százalékával. Edzés nélkül egyébként semmire sem mész. Alap a jó edzés. Sz@r étrenddel is sokat lehet azért erősödni.

2015. márc. 20. 15:20
 19/48 A kérdező kommentje:
nem akarok hu de milyen izmos lenni, csak ha pl nyáron kimegyek a strandra, ne azt mondják, hogy csont és bőr vagyok csak..
2015. márc. 20. 15:49
 20/48 anonim ***** válasza:
Akkor meg nem kell spéci étrend. Egyed ami van otthon meg gyúrjál és kész.
2015. márc. 20. 15:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!