Lehet valaki minimális szinten izmos megfelelő étkezés nélkül, csak edzéssel?
18/ F, 175 cm, 62 kg vagyok, egyáltalán nem értek a testépítéshez, csupán edzegetek otthon (fekvő, has, húzódzkodás, meg van egy 12 kg-s egykezes súlyzóm).edzések után fél doboz túrót szoktam enni, itt-ott olvastam hogy azis jó (meg amugyis imádom)
nem akarok soha 100 kilós izomagy lenni, csupán egy jó testű fiú, kisebb izmokkal (pl. [link] )
a kérdésem az lenne h el e lehet érni pl ilyen szintet csupán a feljebb említett edzésmódszerekkel? (légyszi kíméljetek a lenéző primitív hozzászólásoktól, tényleg nagyon amatőr vagyok a témában)
Nagyobb mértékben számít az étkezés mint az edzés...
Akkor szerinted? :D
Na, azt a kepet amit beraktal igy az eletben nem fogod elerni.
Ahhoz hosszu evek kokemeny edzese kell, etrenddel egyutt.
Amit el tudsz igy erni az az hogy magadon talan latni fogod a valtozast, de mas nem fogja eszrevenni.
# 13
Te miről beszélsz?
Ezen nincs olyan hű de sok izom ez inkább csak szálkás.
Ha csak erősödni akar egy kicsit, akkor nem kell étrendet követni. Ha testépítő formát szeretne vagy naturál versenyen is akar indulni, akkor kell az étrend is.
Ja és az étrend se minden. Hiába mondják, hogy a kinézeted 80%-át az étrend adja, 20%-at meg az edzés... Ha az az edzés egy kalap f¤s, akkor lehúzhatod az étrended a retyón. Nem a gépeken kell kalimpálni a konditeremben, hanem megcsinálni 4x10 húzódzkodást a saját súlyod százötven százalékával. Edzés nélkül egyébként semmire sem mész. Alap a jó edzés. Sz@r étrenddel is sokat lehet azért erősödni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!