Ti egy 6 hónapos tömegelés után hány hónapig szálkásító diétáztok?
Figyelt kérdés
Most járok az 5. hónapnál, még 1 hónap van és kiváncsi vagyok hány hónap szokott lenni a szálkásítás.
Eddig 5 hónap után olyan 6 kg pluszban vagyok.
2015. márc. 18. 09:40
11/12 anonim válasza:
1kg/hét az ideális. Persze az elején, tehát az első hónapban ez nem feltétlen 4,5kg-t jelent, hanem mondjuk 6,5 mert megy le víz meg az elején így reagál a szervezet. Persze ez is függ a bevitt tápanyag mennyiségétől, de támpontnak jó.
12/12 anonim válasza:
4 éve tömegelek, endomorf testalkatom van, könnyen zsírosodom, pusztán ahogy írtam, odafigyelek magamra, az elején nem engedtem havi 1kg-nál többet, mostanra pedig van egy szintentartó étrendem, ami mellett arra figyelek, hogy a teljesítmény nõjjön, ennek függvényében eszek többet vagy kevesebbet. a forna érdekel nem a minél gyorsabban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!