Évről évre betömegelek, majd nyárra lediétázok 10-15 kilót. Valahogy egyre nagyobb és nagyobb gyomrom. Ez sima elzsirosodás?
tehát nyár az 2-3 hónap, ennyit leszálkásítani 2-3 hónap,
tehát 5-7 hónap alatt hízlalsz magadra évente 10-15 kg-ot...
barátom, te nem "betömegelsz" hanem felhízlalod magad, mint a vágós disznót szokás...
gondolom eszel is minden szemetet tönénytelen mennyiségben... ne csodálkozz, ha kitágult a beled...
--gömb--
Lehet zsigeri zsír, ezt is a diéta során lehet eltüntetni értelemszerűen. Persze így az izomveszteség is nagyobb lehet, de sajnos ez van.
Egyébként ha tényleg elérted a genetikai határodat, akkor szálkásan sem kéne gebének érezned magad sztem.
'Egy bizonoy határ után már nagyon nehéz kalória pluszban lennem.'
Nyilván a tömegelés elejen könnyü kalória pluszban lenni.Végefele már gondjaim vannak,de szerintem mindenki igy van ezzel aki ektomorf:)
Persze hogy gebének érzem magamat,mert 167 cm magas vagyok.73kg-ra szoktam magamat leszálkasitani.Ezen a súlyon már azért nemkell szégyelenem a hasamat.De tisztában vagyok vele hogy 73 kg az nem férfihoz méltó tömeg.
--gömb--
167 centihez elvileg durván ez a 73 kg a naturál határ szálkásan.
Nem Kai Greene-hez, meg Paul Andersonhoz kell viszonyítani.
Mi az hogy nem férfihoz méltó tömeg? Nehogy már valamiféle elvárásnak kelljen megfelelni.
Ennyi erővel akkor kitalálom, hogy aki 300 kiló alatt guggol, az nem is férfi, csak kisfiú :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!