Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Évről évre betömegelek, majd...

Évről évre betömegelek, majd nyárra lediétázok 10-15 kilót. Valahogy egyre nagyobb és nagyobb gyomrom. Ez sima elzsirosodás?

Figyelt kérdés

2015. márc. 17. 22:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Miért nem igy van?:D Kb 5 éve edzek.Biztosan van még hova fejlodnom és van még mit tanulnom.De ha eddig nemtudtam 100kg-val szériázni mellbe akkor már nem is fogok tudni.Max 3-4et nyomok bele.Tudod aki 5 éve edz attól azért elvárják hogy 'dobálja' a 100-kg-t.Ez van,én nemszülettem a legjobb genetikával.

Bunny is megmondta : A férfi 100kg alatt csak karácsonyfadisz:)

2015. márc. 18. 12:16
 12/14 anonim ***** válasza:

--gömb--

Hát végül is mindenki onnan nézi a dolgokat ahonnan akarja, én mindenesetre nem zavartatnám magam a helyedben az biztos, egyrészt.

Másrészt kizárt, hogy a 100-110 végső határ lenne.

Ez a 4-5 év nem azt jelenti amúgy hogy utána már nem tudsz fejlődni, mintha falnak mennél.

Azt jelenti, hogy elérheted a genetikai határodat, amennyiben minden feltétel mindig adott (kaja, pihenés, edzés). Minden időszakot, amikor ezek jelentősen nem teljesülnek, le lehet nyugodtan számolni ebből.

2015. márc. 18. 13:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Én nagyon kétlem, hogy meglenne az a genetikai határ. Változtass valamit az edzésterven, menj rá a nagyobb súlyokra.
2015. márc. 18. 14:37
 14/14 A kérdező kommentje:

Ahol lehet nagy súlyokat használni,ott 6-8 ismétlés+ vetközö sorozatokat csinálok.

Bicepsz,tricepsznél 12-15 ismétlések.

Diéta alatt is nagy súlyokal edzek.Szerencsére en könnyen fogyok úgy hogy nekem nemkell nagyon alacsony Ch-n lenni.

Söt! (most kiverem a biztositékot nálatok :D ) Edzes után meg gyors Ch-t is nyomatok magamba:)

2015. márc. 18. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!