Ti egy 6 hónapos tömegelés után hány hónapig szálkásító diétáztok?
Figyelt kérdés
Most járok az 5. hónapnál, még 1 hónap van és kiváncsi vagyok hány hónap szokott lenni a szálkásítás.
Eddig 5 hónap után olyan 6 kg pluszban vagyok.
2015. márc. 18. 09:40
1/12 anonim válasza:
Nincs idopont amikorra le kell adni a felesleget. Belenezel a tukorbe, ha elegedett vagy amit latsza kkor vege a dietanak.
2/12 anonim válasza:
Nincs megszabott időtartam. Ha zsírosabb vagyok akkor lehet 12-14 hét is, ha kevesebb zsír van akkor két hónap. De ez csak kb.
3/12 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nincs fix idő, azért kérdezem, hogy nálatok mennyi szokott lenni.
2015. márc. 18. 10:18
4/12 anonim válasza:
Én 1 éve tömegelek de a kajám csak 2 hónapja van rendben előtte mindent megettem.
Nemcsak hogy jönnek a kilók,amik eddig nem igen jöttek,hanem tónusosabb is vagyok.
.....Tömegelésnél is nagyon fontos a minőségi étel bevitele.Ott sem lehet elengedni magad!
5/12 anonim válasza:
Én még nem jutottal el a szálkásításig 100kg-ra fel akarok menni és ezt követően 85-90 kg között akarok majd lenni.Nyílván kevesebb testzsírral. ez a célom nekem.
6/12 A kérdező kommentje:
Csak minőségi ételt eszek, azzal nincs gond.
Szénhidrátnak csak zabpehely, rizs, krumpli, fehérjének csirke, marha, hal, vadak, meg persze zsírok+zöldség.
Tehát nálam pizza, hamburger, sütemény, stb ilyenkor sincs, próbálom a zsírosodást minimálisra csökkenteni.
2015. márc. 18. 11:07
7/12 anonim válasza:
én 4 éve tömeget növelek és folyamatosan figyelek a zsírosodásra, soha nem értem meg azokat, akik tömegelnek fél pillanatig aztán szálkásítanak fél pillanatig...
8/12 A kérdező kommentje:
Alkati kérdés. Van, aki alkalmas a folyamatos tömegelésre, van aki nem. Én nem. mert nagyon könnyen zsírosodom.
2015. márc. 18. 11:22
9/12 anonim válasza:
Nincs olyan hogy konnyen zsirosodik valaki, tul sokat eszel
10/12 A kérdező kommentje:
Ne beszélj hülyeségeket, van aki akármennyit ehet, akkor sem zsírosodik, sőt az a baja, hogy már fizikailag nem bír többet enni.
2015. márc. 18. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!