Mennyi a váll-derék arányotok?
Figyelt kérdés
Itt most a váll kerület/derék kerület hányadosra vagyok kíváncsi. Emelett érdekelne a testalkattípusotok (ektomorf, mezomorf, endomorf vagy ha még pontosabb vagy valamilyen keverék), edzésmúlt (ha ment a szteroid vagy más dopping, akkor kérlek azt is írjátok oda), életkor, esetleg konkrét számadatok (váll kerület, derék kerület, magasság).2015. márc. 9. 21:47
1/6 anonim válasza:
800 váll- 10 cm derék.
50Cent voltam. (kokszolok)
2/6 anonim válasza:
Nem vagyok konditerembe járó, csak egy teljesen átlag huszonéves.
magasságom: 182cm
vállam: 125cm
derekam: 92cm
arány: 1,36
Alkatra mezomorfot mondanék, bár alapból inkább véznább fajta voltam. Felsőtesthez kellett szorgalmasan húzódzkodni, stb, különben annyi se lenne. Azt most is csinálom otthon rendszeresen. Viszont a hasamra eléggé ráhíztam az utóbbi évben, mivel rengeteget eszek.
3/6 anonim válasza:
Ektomorf (valószínűleg némi mezomorffal keverve, de főként ekto), 26 év
Váll: 120 cm (109-ről indultam)
Derék: 86 cm (tömegelés alatt :D, előtte 75 cm volt)
Magasság: 194 cm
Arány: 1,395
Tavaly augusztus óta edzek, edzőterembe kb. 3 hónapja járok, előtte saját testsúlyos edzés ment.
4/6 A kérdező kommentje:
Aha. Akkor lehet én vagyok nagyon szerencsés, de nekem 1,6. Most kezdtem újra edzeni egy hónapja. 15 éves srác vagxok, ekto-mezo. Mondjuk kicsit csalóka, mert vékony a derekam, de már dolgozok rajta.
2015. márc. 12. 17:42
5/6 anonim válasza:
A váll kerületem 132,a derekam 82 magasság 182.A csontozatom ekto az anyagcserém endo.
6/6 A kérdező kommentje:
Biztos ektomorf csontozat az? Elég széles vállad van.
2015. márc. 14. 01:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!