Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti mit reagálnátok erre?

Ti mit reagálnátok erre?

Figyelt kérdés
Fekvenyomtam.Kimentem wc-re és amire visszamentem valaki minden szó nélkül lepakolta a tárcsákat a rúdról,felrakta a sajátját és ott nyomott fekve.Egy csaj volt.

2015. márc. 7. 23:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Odamennék hozzá és mondanám hogy az előbb én ezen edzettem, és hogy folytatnám.
2015. márc. 7. 23:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Első körben te hibáztál,te voltál illetlen,hogy nem a használat végén mentél el retyóra hanem közben.Miért is stoppolnád te a padot ott amíg elmész ki tudja hova?Nem bírsz ki 2-3 sorozatot a hugyozással vagy mi?És nem jelezted,hogy használod a padot jelen vagy ráterített törülközővel,üdítővel,kesztyűvel.A csaj annyit látott,hogy nincs ott senki,üres a pad,csak vmi paraszt fent hagyta rajta a súlyokat gondolhatta.Ezek átfutnának rajtam és mivel nem magyarázkodok soha,főleg nem egy nőnek azt mondanám-Beszállhatok hozzád?-Persze-és ott folytatnám ahol abbahagytam.Legalább a súly egyik felét pakolgatná nekem a bige.

És mit csinált végül?

2015. márc. 7. 23:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
"Szia, bocsi hogy megzavarlak épp sorozat közben voltam. Cserélgethetjük egymást? :)"
2015. márc. 7. 23:54
 4/8 anonim ***** válasza:

Igen,az utolsó válasz jó megoldás.

A csaj nem tudhatta,hogy miért mentél ki,akár haza is mehettél,nem volt rád írva,hogy "Csak Wc-re megyek,de 5 perc múlva folytatom"

2015. márc. 8. 08:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Csinálj erre az esetre egy táblát és tedd ki.
2015. márc. 8. 10:27
 6/8 anonim ***** válasza:
na és a csaj mennyivel nyomott fekve? :D
2015. ápr. 29. 21:21
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem néztem.Amit én ráraktam,annak a nagyrészét levette,két kisebbet rakott fel és azzal nyomott.Talán 20-30 kilóval.
2015. ápr. 30. 15:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Dobd le a törölköződet addig a padra, akkor nem foglalják be.
2015. ápr. 30. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!