Hogy reagálnátok arra, ha mondjuk a suliban egy lány, akit nem ismertek maximum csak látásból, odamenne hozzátok azzal az indokkal, hogy barátkozni szeretne vagy valami ilyesmi. Jó ez hülye indok, de az a lényeg, hogy meg akar ismerni téged.
A külseje most nem lényeg, csak az, hogy hogy viselkednétek vele:
elegánsan lekoptatnátok, vagy nyitottan elkezdenétek dumálni vele, vagy hogy?
És ha mondjuk nem tetszik nektek, attól még barátkoznátok vele?
Mindenképp pozitívan állnék a dologhoz, de mivel nem vagyok egy túl beszéd természet, így jó eséllyel hamar ráunna ő is a dologra.
Ha nem tetszene a lány, akkor se koptatnám le azonnal, de egy kis idő után biztos közölném vele, hogy ebből max. barátság lehet.
2015. febr. 7. 14:03
2/10 anonim válasza:
Ha tetszik, vevő lennék rá. De ha ronda, egyáltalán nem szimpatikus, el se jutnánk addig, hogy jó barátságot kössünk. Ebből a szempontból jobb interneten ismerkedni, ott nem számít, ha később derül ki valakiről, hogy egy ork, mert már megkedveltem, jóban vagyunk, semmi nem változna, de ha élőben nem szép, mint első benyomás, erősen elvenné a kedvemet.
3/10 anonim válasza:
Ha szó szerint úgy mondaná hogy barátkozni akar, picit furán néznék. Inkább csak kezdj el beszélgetni vele.
4/10 anonim válasza:
Mivel én nem vagyok annyira népszerű a suliban meg úgy alapból nem nagyon barátkozok ott senkivel + eléggé csendes vagyok ezért meglepődnék biztosan, de örülnék neki :)
2015. febr. 7. 14:05
5/10 anonim válasza:
nyitottan,kedvesen barátkoznék a lánnyal ha nem tetszik is
2015. febr. 7. 14:11
6/10 anonim válasza:
Attol fugg..ha normalisan jon akkor szivesebben beszelgetnek vele de ha latom h fogadasbol v poenbol jon oda akkor lekoptatnam valahogy..
2015. febr. 7. 14:18
7/10 anonim válasza:
Nyitott lennék, szeretek ismerkedni. :)
2015. febr. 7. 14:29
8/10 A kérdező kommentje:
Természetesen normálisan menne oda hozzád. És ha lehet még egy kérdésem: milyen indokkal menne oda hozzátok, amivel nem néznétek hülyének? Mármint milyen indok az, ami nem hangzana hülyén?
2015. febr. 7. 14:31
9/10 anonim válasza:
Én örülnék neki. Jobban kijövök a lányokkal, mint a srácokkal. A mostani suliból nincs is lánybarátom, pedig jó lenne, ha lenne.
Én nyitott lennék vele kapcsolatban, nem lenne okom rá, hogy ne legyek nyitott. Még akkor is, ha nem tetszene.:)
2015. febr. 7. 15:27
10/10 anonim válasza:
szerintem nem kell a barátkozós duma. odamész, ráköszönsz, megkérdezed, hogy van, milyen volt a napja stb... ha kíváncsi rád akkor úgyis folytatni fogja a beszélgetést, ha pedig nem akkor felesleges köröket futni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!