Randizni voltam és leszólt a lány hogy "túl elegáns" vagyok, most erre ti mit reagálnátok?
Figyelt kérdés
Egy randin voltam egy étteremben. És egy ing, zara zakó stb. volt rajtam és a lány megjegyezte "túl elegáns vagy" és ezt nem viccesen ezt halál komolyan. Erre mondtam "miért ez baj?" Flegmán meg mondta "nem." Nem is akarok vele találkozni. Csak mintha neki ez nem tetszett hogy nem egy farmerba és pulcsiba voltam. Ő ilyen deszkás pasikra bukik meg az a stílusa.2014. szept. 25. 18:42
2/15 A kérdező kommentje:
Kösz ElnöKÚR!
2014. szept. 25. 18:44
3/15 anonim válasza:
keresgélj lányokat mondjuk színházba, ott nem gáz ha van rajtad zakó meg ing
4/15 anonim válasza:
Különbözik a stílusotok. Hozzá képest túl elegáns voltál.
5/15 A kérdező kommentje:
#3 Bocs nem járok oda, de miért baj hogy elegánsan szeretek felöltözni? Erre senki nem tud választ adni csak kötekedni. Főleg az irigyek.
2014. szept. 25. 18:46
6/15 anonim válasza:
Nem csak lehet zavarba jött, ezért még találkozz vele.. néha ha flegma valaki akkor meginog, bizonytalanná válik, megijed. Lehet kisebbségi érzése lett, és sokszor hogy ne vegyék észre hogy zavarban van, ilyen flegma vagy beképzelt viselkedést tükröz. Ha magabiztos srác vagy, akkor lásd át ezeket a dolgokat, nyugtasd meg, hogy legközelebb megbeszélitek előre hova menjetek és mit vegyetek fel, mert ezek a dolgok nem igazán fontosak, ki milyen ruhában van.
7/15 A kérdező kommentje:
#6 Van benne valami amit írtál és én is így látom "ezek a dolgok nem igazán fontosak, ki milyen ruhában van." De csak megkaptam tőle.
2014. szept. 25. 18:49
8/15 anonim válasza:
Engem is zavar. Az elegáns ruhával jár egyfajta karót nyeltség és onnantól az illető alkalmatlan arra hogy hülyüljön velem. Ergó öltöny= komoly pasi ami nekem nem kell. De ez az én véleményem. Én jobb szeretem ha a pasimról nem a pipázó úriember ugrik be. Arról nem is beszélve hogy ritka akinek jól áll.
9/15 anonim válasza:
Igazad van.Ha így érzed jól magad,akkor azt hordd. Nem vagytok összeillők.Én biztos örültem volna,ha elegáns a kísérőm.Manapság nem illik kilógni a sorból. Nekem a múltkor azt mondták,hogy munkameghallgatásra nehogy kosztümben menjek,mert én leszek miss mici. Én is furcsállottam,hogy nem sikk elegánsnak lenni.Mintha szégyellni kéne,hogy van izlésem,meg pénzem is rá.
10/15 anonim válasza:
Gondolom a kérdezőnek alapból elegánsabb a stílusa, nem akkor és ott derült ki. Ezt láthatta a csaj már a randi előtt is, mégis elment vele. Nem értem, hogy miért volt meglepő neki, hogy a srác úgy volt felöltözve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!