Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Randizni voltam és leszólt a...

Randizni voltam és leszólt a lány hogy "túl elegáns" vagyok, most erre ti mit reagálnátok?

Figyelt kérdés
Egy randin voltam egy étteremben. És egy ing, zara zakó stb. volt rajtam és a lány megjegyezte "túl elegáns vagy" és ezt nem viccesen ezt halál komolyan. Erre mondtam "miért ez baj?" Flegmán meg mondta "nem." Nem is akarok vele találkozni. Csak mintha neki ez nem tetszett hogy nem egy farmerba és pulcsiba voltam. Ő ilyen deszkás pasikra bukik meg az a stílusa.

2014. szept. 25. 18:42
1 2
 11/15 anonim válasza:

más stílusú ennyi

nekem például nagyon is bejön az elegáns :)

2014. szept. 25. 18:53
 12/15 anonim ***** válasza:
Lehet zavarban volt, végülis tényleg ciki, ha egy lányt "tulöltözöl"..vagy végigfutott rajta, hogy ő nem ér annyit ilyesmi..beszéld meg ezt vele.. hogy nem vagy sznob, és következő randin ő válassza meg hova és miben menjetek.
2014. szept. 25. 18:54
 13/15 anonim ***** válasza:
Én 16 vagyok és állandóan öltönyt viselek. Szerinted én nem kapok napi 1000 megjegyzést? :)
2014. szept. 25. 18:54
 14/15 anonim ***** válasza:

Miféle étteremben voltatok?

Lehet hogy hozzá képest voltál túl elegáns és ő meg alul öltözöttnek érezte magát. De mondjuk flegmázni akkor sem kellett volna. Elő fordul az ilyesmi. Attól lehet jól érezni magad a másikkal.

Nekem bejönnek az elegáns pasik.

A randi többi része hogy telt, milyen hangulatban?

2014. szept. 25. 19:23
 15/15 anonim ***** válasza:
ba*sszon egyedül, hülye pi*csa!
2014. szept. 25. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!