Pasik, ha egy lány bevallaná nektek hogy többet érez irántatok barátságnál vagy egyszerű szimpátiánál, hogy reagálnátok? Lenéznétek a lányt és nyomulósnak tartanátok, vagy inkább értékelnétek a bátorságát?
Én személy szerint az egyenes beszédet szeretem.
ha elém áll és elmondja azt mindenképpen pozitivan értékelem.
Legfeljebb megbeszéljük, hogy sajnálom, de...
Egyáltalán nem nézném le a lányt... Viszont a válaszom attól függene, hogy mennyire vonzó számomra.
Utoljára ilyen velem 14 évesen történt. Na akkor nem voltam elnéző. :D Szóval ez valószínű, hogy korfüggő is.
Hát én értékelem a bátorságot, meg azt is, hogy nem a csodát várja, hanem tesz a dologért. Ha kölcsönös a vonzalom, akkor mindenki jól jár, ha meg nem, akkor finoman megmondom, hogy ne haragudjon, de nem lesz semmi. Bárhogy is, Ő meg fog könnyebbülni. Most már van annyi tapasztalatom, hogy tudjam: ha nem érdekel a dolog, határozottnak és egyenesnek kell lenni, így nem hagynám, hogy reménykedjen. De ha meg a vonzalom kölcsönös... :)
23/F
Tisztelném.
Sajnos én is ember vagyok, így ha nagyon nem szép a csaj akkor elutasítanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!