Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, Ti értékelnétek, ha egy kövér lány Miattatok kezdene látványos fogyókúrába?
Nemrég ismertem fel, hogy komolyan tetszik egy fiú a munkahelyemen. Sokszor megnézem, szerintem már neki is feltűnt, bár próbálom visszafogni magam.
Az a helyzet, hogy így szerintem semmi esélyem nála, mert kövér vagyok (most írhatnék ducit, de mit áltassam magam?). Ezért egy ideje drasztikus fogyókúrába kezdtem, és tornázom keményen, aminek már látszik az eredménye. Szép arcom van, nagyok a melleim és összességében arányosan vagyok telt (szóval, egyenleteten oszlik el rajtam a felesleg; sok nőnek ugye vagy a hasa, vagy a csípője széles, nekem van vonalam, csak hát vastag az a vonal :D ), mégsem érzem magam vonzónak, és nincs önbizalmam, de változtatok, nem siránkozom.
Sok a bizonytalanság a sráccal kapcsolatban, mert olyan keveset tudok róla. Nem tudom, egyáltalán szingli-e, tetszenék-e neki akkor, ha vékonyabb lennék? Jelenleg mit gondol rólam?
Szóval elég tanácstalan vagyok, de annyi biztos: ha miatta hiába is csinálom, akkor is megéri, hogy ösztönöz a fogyásra, mert tényleg teljesen elköteleztem magam emellett.
A srácról azt kell tudni, hogy nem egy álompasi típus. Szerintem nem nevezhető jóképűnek, engem mégis megfogott benne valami (általában az olyan fiúkat nézem ki és tartom jó pasinak, akik más lányok szemében közömbösek). Nem izmos, nem is túl magas, viszont ha magában van, érzem, hogy sugárzik róla az önbizalom. Egyébként nem igen látni társaságban, de ha mégis, ott sem tűnik nagymenőnek, mégis a járása és a kisugárzása ezt tükrözi nekem. És ez elég ahhoz, hogy megszólítani ne merjem az én 0 önbizalmammal.
Pár tényleges kérdés a válaszolókhoz:
Felfigyelnétek egy lányra, aki korábban kövér volt, ha már kezd "kikupálódni"?
Tudna tetszeni olyan lány, aki kövéren -nyilván- nem jött be és lefogy?
Nem tudom mért gondolják a lányok, hogy a férfiember gondolatolvasó. Elhiheted, ha nem közlöd, hogy miatta fogyózol, a büdös életben nem fog eszébe jutni, aztán meg jön a sértődés, hogy nem vett észre...
Egyébként ha normális a srác, akkor kövéren is elfogad, hameg nem, akkor soványan se fogsz sokkal jobban tetszeni.
Bár én lány vagyok, szerintem is Igen.
Csak azt nem értem, ha antiszociális és nem nagymenő, és nincs kigyúrt alakja...akkor valószínűleg neki sem a modellek tetszenek. (Bár ezt így nem lehet ez alapján megmondani, mégis ez jutott eszembe elsőnek..) Különben is, nemcsak a modellalkatú lányoknak lehet barátjuk. Lehet, hogy a legtöbb ember a karcsú lányokat találja vonzónak, de emiatt nem kell rosszul érezned magad :)
A fogyókúrát ne más miatt, hanem magad miatt csináld ;) én szurkolok neked!
Én értékelném. Azt nem mondom, hogy figyelném, de az biztos, hogy nem zavarna, hogy valaha kövér volt.
20F
Köszönöm a válaszokat!
23:27:
Én tudom, hogy a férfi nem gondolatolvasó. :) És azt is tudom, hogy jelekből nem értenek. Ugyanakkor nem fogok most eléállni, hogy figyelj, miattad csinálom. Mert talán a képembe vágná: hát kár a gőzért. :D
Igazából addig még nem jutottam el gondolatban, hogy mi van, ha elértem a kívánt súlyt. Amilyen besz*ri vagyok, talán akkor sem mernék lépni irányába. De ezen majd agyalok akkor, ha már ott tartok, egyelőre csak egy célra koncentrálok.
De amennyit figyelem, csak feltűnik, hogy én feltűnök-e neki. :D
23:31:
Igen, egy férfibarátomnak meséltem róla, ő sem értette, hogy miért érzem nagymenőnek a srácot, ha a külseje alapján nem tűnik annak. Volt ilyen osztálytársam gimiben, aki kis visszahúzódó volt, de közben meg nagy partiarc sulin kívül. Pedig azon mégcsak nem is látszott.
Ez a srác viszont nagyon ad magára öltözködésben (márkás cuccai vannak), és még a járása is azt tükrözi, hogy van egója. Amit persze talán megjátszik, de emiatt én nem merek közeledni. Viszont annyira szeretnék tetszeni neki, hogy koplalok és tornázom miatta ezerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!