Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lány választanátok a helyemben?
Figyelt kérdés
1. nem mindenről tudok vele beszélni, de kedvelem (normál testalkatú)
2. egy intelligens, olvasott lány, akivel olyanokról lehet beszélni, hogy csak na, őt szintén kedvelem:) (kicsit duci)
2011. nov. 15. 07:16
1/11 A kérdező kommentje:
ja, és egyik se csúnya
2011. nov. 15. 07:17
2/11 anonim válasza:
Aztán mit jelent az a szó hogy olvasott? Sokat használt vagy mi?Úgy írd már körül hogy ne legyen félreérthető.
3/11 /Anita_'94/ válasza:
Amelyik mellett boldogabb vagy, mert csak ez számít.
Tökmindegy, hogy vékonyabb, vagy ducibb valaki, ha tetszik neked. Ne csak a külső alapján dönts, mert nem másoknak kell tetszenie. Képzeld el, hogy összejössz egy bombázóval (mint pl én :D :D ), mindenki irigyel, de kettesben meg szétunod az agyad mellette.
Szerintem a jobb társaságot válaszd, akármelyikük is legyen az...
4/11 A kérdező kommentje:
olvasott=sokat olvas, művelt
2011. nov. 15. 07:33
5/11 anonim válasza:
Én egyértelmũen a 2.-at választanám, nem számít, hogy hogy néz ki, ha kedveled a lányt.
6/11 anonim válasza:
Teljesen egyértelmű, hogy a másodikat. Tapasztaltam már pár dolgot. Dugásra viszont az első is jó :)
8/11 anonim válasza:
Ha ezt ki kellett írni, akkor egyiket sem.
Egyiket sem szereted annyira, hogy teljesen boldog légy vele (ergo nincs szerelem)
9/11 anonim válasza:
amelyik jobban szop és persze lenyeli.
Az a nyerő.
10/11 anonim válasza:
Amelyiknek nagyobb a melle és jobban tud szopni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!