Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek mivel kezdjem?...

Szerintetek mivel kezdjem? Többi lent

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, mindig vékony voltam, az a se nem izmos se nem zsíros típus. Év elején elhatároztam hogy építek is egy kis izmot magamra. Ti hogyan kezdtetek neki? Miben változtattatok az étrenden? Először építsek izmot aztán szálkásítsak? Minden tanácsot örömmel fogadok

2015. márc. 7. 09:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem nem vagy nagyon zsíros, akkor először építs izmot majd utána szálkásíts! :)
2015. márc. 7. 12:11
 2/3 anonim ***** válasza:
szálkásítani akkor van értelme, ha van rajtad izomtömeg (meg persze zsír, amit le szeretnél dolgozni. még ha nem is vagy alapvetően zsíros típus, biztos definiáltabb leszel egy szálkásítás után), szóval tömeg növeléssel kezdj. sztem olvass utána, google-ban keress rá, hogy tömegnövelő étrend, edzés, ajánlom a sárga kapszula c. ingyened pdf-könyvet, a shop.builderen az alapismereteket. sok haszons info összeszedve :) plusz talál még egy rakás edzéstervet, videókat is, hogy hogyan végezd a különböző gyakorlatokat. ezen kívül jó lehet még neked a fegyencedzés is, ami főleg otthon, illetve pl játszótéren, kondiparkokban végezhető edzésterv.
2015. márc. 7. 14:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2015. márc. 7. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!