Heti 5 edzés sok? 47 éves vagyok.1 nap egy izomcsoport, vagy tudtok jobbat?
--gömb--
Nem. Minden nap teljes testet kell edzeni, magas ismétlésszámmal, addig, amíg már azt se tudod melyik a jobb kezed. Aki nem így csinálja az búza.
Amúgy neked kell érezni, de szerintem nem sok.
Azt pedig, hogy milyen szisztémában, szintén neked kell tudni(kitapasztalni), ugyanis senki nem fogja tudni megmondani a tutit, mert mindenkinek egyedi a szervezete.
Én, mint a hsz első, humorosnak szánt részéből kitűnik, teljes testet edzek minden edzésen, de ez nem jelenti azt, hogy ne tudnám, hogy másoknak adott esetben más mód válik be jobban.
--gömb--
5-ös, te most az én hozzászólásomat értetted félre?
Én a saját hsz-em első részére utaltam, erre:
"Nem. Minden nap teljes testet kell edzeni, magas ismétlésszámmal, addig, amíg már azt se tudod melyik a jobb kezed. Aki nem így csinálja az búza. "
Ezt poénból írtam, mert én ezt csinálom.
Az alapok nem változnak, max vannak modernebb gépek, és jobb tápkiegek.
Kezdetben szerintem átmozgató teljes testes edzéstervet kövess,aztán a-b-a felosztást,utána pedig mehet az osztott, három vagy négy napo, de nem írtad, hogy most is edzel, vagy kihagyás után kezdenéd újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!