Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Heti 5 edzés sok? 47 éves...

Joe8341 kérdése:

Heti 5 edzés sok? 47 éves vagyok.1 nap egy izomcsoport, vagy tudtok jobbat?

Figyelt kérdés

2015. márc. 6. 10:12
 1/10 anonim ***** válasza:
feltételezem kezdõ lennél, heti 3 teljes test edzés kis sullyal szabályosan az elsõ 2-3 hónapban.
2015. márc. 6. 10:23
 2/10 A kérdező kommentje:
nem kezdö vagyok, 10 éve edzek kihagyásokkal, csak már majdnem 50.
2015. márc. 6. 10:26
 3/10 hxxtholz válasza:
sárga kapszula pdf- usd be gooleba es nem kell 4000-ert megvenni..
2015. márc. 6. 10:40
 4/10 anonim ***** válasza:

--gömb--

Nem. Minden nap teljes testet kell edzeni, magas ismétlésszámmal, addig, amíg már azt se tudod melyik a jobb kezed. Aki nem így csinálja az búza.

Amúgy neked kell érezni, de szerintem nem sok.

Azt pedig, hogy milyen szisztémában, szintén neked kell tudni(kitapasztalni), ugyanis senki nem fogja tudni megmondani a tutit, mert mindenkinek egyedi a szervezete.

Én, mint a hsz első, humorosnak szánt részéből kitűnik, teljes testet edzek minden edzésen, de ez nem jelenti azt, hogy ne tudnám, hogy másoknak adott esetben más mód válik be jobban.

2015. márc. 6. 10:42
 5/10 anonim ***** válasza:
elsõ vagyok, nem humorosnak szántam a választ, a kérdésbõl egyáltalán nem tûnik ki, hogy egy tapasztalt ember tette volna fel, és kezdetben alacsony igénybevételû teljes test edzés kell. aki 10 éve edz, az meg azr sem értem hogy kérdezhet ilyet.
2015. márc. 6. 10:49
 6/10 anonim ***** válasza:

--gömb--

5-ös, te most az én hozzászólásomat értetted félre?

Én a saját hsz-em első részére utaltam, erre:

"Nem. Minden nap teljes testet kell edzeni, magas ismétlésszámmal, addig, amíg már azt se tudod melyik a jobb kezed. Aki nem így csinálja az búza. "

Ezt poénból írtam, mert én ezt csinálom.

2015. márc. 6. 11:03
 7/10 A kérdező kommentje:
mert nagyon le maradtam, ilyen téren. én az othoni edzőtermemben edzem. és biztosan van már jobb edzésterv mint ezelőtt pár évvel
2015. márc. 6. 11:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Az alapgyakorlatok mindig örök darabok lesznek.
2015. márc. 6. 13:27
 9/10 anonim ***** válasza:

Az alapok nem változnak, max vannak modernebb gépek, és jobb tápkiegek.

Kezdetben szerintem átmozgató teljes testes edzéstervet kövess,aztán a-b-a felosztást,utána pedig mehet az osztott, három vagy négy napo, de nem írtad, hogy most is edzel, vagy kihagyás után kezdenéd újra.

2015. márc. 6. 14:24
 10/10 A kérdező kommentje:
edzek most is, de ami a problémám hogy nem e sok az 5 nap? minden nap egy izomcsoport. ez kb 1 óra naponta, főleg alapgyakorlatok. 97kg vagyok.
2015. márc. 7. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!