Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ezekről vélemény?

Ezekről vélemény?

Figyelt kérdés

Interneten nézegetek edzés gyakorlatokat minden fajta izom csoportra és úgy vagyok vele , hogy ami női gyakorlat és a gyakorlat " erőssége" alapján valahogy nem érdekel , hogy női mármint nő van a képeken azt is megcsinálom. De ahol ugyan úgy női képes gyakorlatok vannak és ami elég silánynak látszik azt nem csinálom. És , hogy ti szerintetek is lehet azt csinálni nem ?

Küldök egy két példát :

1 . mondjuk ez tényleg eléggé gyengének és silánynak tűnik : [link] , ilyet kétlem és biztos hogy nem csinálok

2. hát nem tudom ezzel valahogy úgy vagyok hogy érdemes férfi ként is csinálni meg attól függ milyen tömegű súlyzóval

[link]

3. meg hát talán ezt is csinálnám végül is ez is erősít

[link] - ezzel ti hogy vagytok?

Véleményeket előre is köszi mindenkinek

2014. dec. 23. 19:50
 1/1 dmckayals válasza:
A linkek nem jók, de szerintem, ha úgy akarsz edzeni, hogy értelme és eredménye legyen, konzultálj egy személyi edzővel. Néhány alkalom alatt kialakíthattok egy olyan edzéstervet, ami megfelel a terveidnek (mit mennyire szeretnél edzeni) és az állapotodnak. aztán, ha úgy érzed, 2-3 havonta újra konzultáltok, hogy a fejlődés alapján korrigáljatok a terven (miből kell több, miből kevesebb) Igaz, ez pénzbe kerül, de olcsóbb, mint saját ötletek alapján esetleg tönkrevágni a tested.
2014. dec. 31. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!