Valaki hozzáértő tudna segíteni? (étrend)
Figyelt kérdés
A beszólásokkal, értelmetlen válaszokkal kíméljetek, nem vagyok rá vevő. Egyenlőre itthon elkezdtem renszeresen súlyzózni, lépcsőzni, biciklizni (hetente úszni), valamint megvettem egy csomag fehérje port, viszont egy dologgal van gondom: a táplálkozással. Szeretnék fogyni, mivel van rajtam felesleg, és izmosodni is szeretnék közbe. Olyan hozzáértő írjon aki nem csak két szavas dolgokat vág hozzám.2015. márc. 3. 18:01
2/2 anonim válasza:
úszni otthon? :D
izmosodni és fogyni nem fogsz egyszerre, az egyikhez tömegnövelő étrend, a másikhoz meg kalória minuszos szálkásító étrend szükséges... vagy bontod a szervezeted, vagy építed azt, a kettő együtt nem fog menni.
étrendről:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!