Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen volt az edzésem?

Milyen volt az edzésem?

Figyelt kérdés
Ma voltam edzeni (most újrakezdtem) és mivel eddig nem nagyon ment a fejlődés normál ismétlésszámmal, viszont nyáron alacsonnyal nagyon jól fejlődtem. Közrejátszott az is, hogy nyáron sokkal jobb volt kajám (sokkal több ch, pontosabb idő). Ma ilyen volt az edzésem: 7 alapgyakorlat (guggolás, felhúzás, fekvenyomás, tolódzkodás, mellről nyomás, döntött törzsű evezés, húzódzkodás) és asprés. Mindegyik gyakorlatból 5 sorozat. Ti hogy fogyasztjátok a telítetlen zsírsavat (például olivaolajat)? Vagy a zabpelyhet?

2015. márc. 2. 21:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez így nem lesz jó :). Szép és jó, hogy az alapgyakorlatokkal edzel, de akkor legyen benne valami rendszer.

Pédádúl

A nap: Guggolás, fekvenyomás, döntött törzsű evezés, húzódzkodás(kieg gyakorlat)

B nap: felhúzás, mellről nyomás, döntött törzsű evezés, tolódzkodás( kieg gyakorlat)

és akkor egy héten lehetne A-B-A napod vagy A-B-A-B, de a második esetben javasolt 3-4 sorozatot csinálni egy gyakorlatból és minden edzés után tartani minimum 1-2 nap pihenőt. Zabpelyhet és olivaolajat pont ez az a kettő amit bármihez, bárhogy ehetsz, ahogy lecsúszik a torkodon és belefér a napi kalória szükségletedbe :D. én pl. olivaolajat zöldségekre- körethez öntöm, zabpelyhet meg majdnem minden étkezéshez rizs vagy egyéb ch helyett.

2015. márc. 3. 05:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Hopp, bocsi :) B napon a döntött törzsú evezés helyett, kétkezes bicepszet akartam írni.
2015. márc. 3. 05:45
 3/3 A kérdező kommentje:
A teljes test edzés miért nem jó?
2015. márc. 4. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!