Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Úgy döntöttem kigyúrom magam,...

Úgy döntöttem kigyúrom magam, elérhetem a Schwarzenegger álomtestet?

Figyelt kérdés
3 hónap alatt akarok Schwarzenegerré válni. Súlyom 90 kg, magasságom 178cm. Minden este lemegyek kondiba és megcsinálom amit kell, por és minden vacak nélkül. Nem veszek olyan malterkeverő poharat se amiben szűrő van. Csak csirkemell, rizs és zöldségek, na meg persze a finom gyümölcs. Sikerülhet? Nagyon izmos akarok lenni! A kockahas pedig mindenféleképp fontos a számomra.

2015. febr. 26. 21:13
1 2
 11/16 anonim válasza:
Csak mondom, hogy Schwarzenegger nem volt teljesen tiszta, láttam róla doku filmet, utána is olvastam és állítólag szedett valami szteroidokat..
2015. febr. 27. 07:10
 12/16 anonim ***** válasza:
Köszönjük a heti kamu kérdést:)
2015. febr. 27. 07:11
 13/16 anonim válasza:
2015. febr. 27. 07:12
 14/16 anonim ***** válasza:
62%

--gömb--

Ez csak akkor sikerülhet, ha a két mennyiséget (90 kg és 178 cm) hit által invertálod. Azaz 90 cm magas és 178 kg leszel. Az ezáltal elinduló mutációk hatására, amennyiben a folyamat során végig elég nagy a hited, sikerülhet a terved, és jó esetben már két hónap alatt eléred az áhított eredményt. Egyetlen apró bibi lesz a dologban: lesz ugyan kockahasad, de három oszlopos és oszloponként kilenc kocka lesz. Lehet majd rajta sajtot reszelni. Az nem baj nem?

Ja és fekete-fehér színekben fognak pompázni, szóval sakkozni is lehet majd rajta, persze csak 6-6 bábuval.

Mindennek persze előfeltétele, hogy utalj át a számlámra 3 000 000 forintot. A számlaszámot nem mondom meg, ezt a feladatot transzcendens tudás által kell teljesítened.

2015. febr. 27. 09:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát óriási akaraterővel és megfelelő genetikával igen szóval nem.(20-30 év alatt esetleg).
2015. márc. 1. 19:39
 16/16 anonim ***** válasza:

milyen 3 hónap ember ??? 3 hónap alatt predátort fejlesztek magamból, amit te elszeretnél érni az max 2-3 hét...

ha kéne valami cucc deka vagy szuszta vagy esetleg szkájtek nutrésön csudi szupi fehérje akkor majd viszem.

na csá!

[link]

2015. márc. 2. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!