Schwarzenegger hogyhogy nem lett túledzett?
OLvastam,hogy amikor versenyekre készült,heteken át napi 4-5 órákat edzett.
Ezen kívül dolgozott/tanult,bulizott is.
Hogy a fenébe nem lett túledzett ennyitől? Hogy tudott regenerálódni?
egy haverom nemrég volt versenyen, ő is napi 2-3 órákat edzett és ez csak súlyzós edzés volt, mellett volt kardió is!!
ő sem lett túledzve, de most nem mellékelem h mit is nyomott mert nem férne ide helyhiányában, csak tápszerre heti 30-40 ezer ment el neki akkor a többibe gondoljon bele mindenki!!!!megéri ??
akkoriban a dianabol helyett oral turinabolt nyomtak!!!!olyan mint a dianabol( ma danabol)hatásilag de maga a szerkezet más.állítólag jobban hatott és kevesebb mellékhatása volt, ....hát ki tudja, ma is lehet kapni csak UG termékként néhány szteroidgyártó ismét felkapta de a régi népszerűségét soha nem fogja elérni.
jah és mindenki szidja azt a szar kék tablettát, h vizesít így meg úgy...valószínűleg aki szemeset akar venni nem azt kell!!!
igen van mellékhatása, de az eredetinek amit manapság nehezebb beszerezni (nem a danabolra értem)közel sincs felhasználóként annyi mellékhatása mint ahogy sokan írják, azt tudom elképzelni h sok ember aki nem ahsznált még ilyet elolvassa,és huh ez rossz inkább nem vagy semmit sem.
amikor kúrát csinálok előtte, közben és utána járok vérvételre le van zsírozva a dokival, és láss csodát!!!!!szinte semmi értékeltolódás nincs a laboreredményekben!!!!!erre mit mond a sok okos????a vérvétel cska nem hazudik!!
jah és mértékkel kell mindent csinálni ez a hosszú élet titka.
ha tesztóból nem heti 800 mg megy és mellé vmi aromatizálodó cucc még, a vese értékei is nagyon jók lesznek
volt h primobolone t nyomtam 5 mg os bayern es metával meg mellé boldenone ment és a kúra végén szinte semmi eltérés vérvételnél?? na??? csak eredeti cucc kell és nem óriás dózisokat kell nyomatni, van olyan ismerösöm aki 50 fölött van és egy primobolone kúra v deca kúra egy kis szemesselami mellé10-20 mg naponta nem vágja földhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!