Fogyás és szálkásítás vajon ez meddig tudom így csinálni?
Figyelt kérdés
82kg rol lementem 71 kg-ra ülő életmoddal és szinte semmi mozgással, csak 3 cm ment össze a karom 40 ről 37 re, . Az energiaszükségletem 2100 kcal helyet 1000-1200 at vittem be.. De az a helyzet, medfig tudom ezt így művelni? De az utóbbi időben elkezdtem pluszba otthon kemény sulyzós edzéseket olykor olykor végezni. Fog még menni a hasamról? 178 cm vagyok.2015. febr. 26. 18:20
21/32 A kérdező kommentje:
De barmok, mi a franc mondta, hogy azt hiszem? Ott van ti hülyék, hogy ennyi és ennyi ment le a karomról.. :))
2015. febr. 27. 21:48
22/32 anonim válasza:
Rendben, be kell látnom, hogy te menthetetlen vagy...
23/32 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel én is mondok egy tény, ami itt még elsem hangzott és azt monndom.. Hogy "Azt állítod, hogy csak 5 ember él a földön" Ja bocs nállam említtem az ellenkezőjét, amt mondtál.. De az én kitalált kijelentésed csak jobb, mert ezt nem cáfoltad sehol, de én igen is cáfoltam azzal a kijelentésemmel..
2015. febr. 27. 21:54
24/32 A kérdező kommentje:
:)) Linkeld már azt a mondatomat, ahol azt mondom, hogy csak zsír ment le? :)) De ha nincs meg, akkor mirefel irtad azt hogy azt mondom hogy 11 kg zsír és 0 kg izom a veszteség?
2015. febr. 27. 21:57
25/32 A kérdező kommentje:
Mennyi idős vagy kedves spanyol viasz feltaláló?
2015. febr. 27. 22:00
27/32 A kérdező kommentje:
Vicces ember lehetsz :) Látom magam előtt, amikor az üzletben kiadják az 1000 firintos számlát.. Erre te azt mondod, hogy hogy2000 forint ?
2015. febr. 27. 22:06
28/32 A kérdező kommentje:
De köszönöm a lehetőséget. A lehetőséget arra, hogy gyakorolhattam az érveléseket egy dilettánssal szemben.
2015. febr. 27. 22:14
29/32 Osynho válasza:
Te csak trollkodsz. Az érdekedben remélem. :)
30/32 anonim válasza:
Minimalizálod az izomveszteséget???? 1000 kalóriával?? Adj már az anyagból, amit tolsz...
Az izomveszteség minimalizálása ott kezdődik, hogy KIS kalóriamínuszt hozunk létre, NEM KOPLALUNK. Mellé sok fehérje és súlyzós edzés. Szerinted így gyorsabban fogysz, vagy mi? Megvan az átlag heti 1 kiló, amit zsírból tudsz fogyni, a többi csak izom... És ki akar izomból fogyni?? Arról nem is beszélve, hogy majd faszán visszahízod zsírban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!