Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan oldjam meg a szálkásítá...

Hogyan oldjam meg a szálkásítást? 184 cm/77 kg

Figyelt kérdés
Szóval.. Elkezdem edzeni egy ideje, szeretem, meg minden, viszont feljött némi zsír, amit le szeretnék adni. Tudom, még nincs rajtam elég izom a szálkásításhoz (messze nincs), de az arcom nagyon hamar zsíros lesz, nagyon kikerekedik, és ezt utálom. Ezért akarok leadni pár kilót. Lenne valami tanácsotok? Tudom szálkásító étrend, és aerob mozgás, ez megvan (az étrendet sajnos nem fogom tudni pontosan tartani, mivel szülők főznek - kalóriát számolom majd).

2015. febr. 22. 21:26
 1/2 anonim ***** válasza:
szálkásító étrend, aerob, és heti 3 edzés izomcsoportokra bontva, hogy kevesebb izom menjen le a szálkásítás ideje alatt.. de heti 3 teljes testet is nyomhatsz, hogyha 3-4 hónapon belül kezdted..
2015. febr. 22. 23:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Próbálj havi 1kgot hízni. Így lassab lesz a folyamat, de nem kell görcsölnöd a szálkásít-s feljövő zsír miatt.
2015. febr. 23. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!