Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fogyás és szálkásítás vajon...

Fogyás és szálkásítás vajon ez meddig tudom így csinálni?

Figyelt kérdés
82kg rol lementem 71 kg-ra ülő életmoddal és szinte semmi mozgással, csak 3 cm ment össze a karom 40 ről 37 re, . Az energiaszükségletem 2100 kcal helyet 1000-1200 at vittem be.. De az a helyzet, medfig tudom ezt így művelni? De az utóbbi időben elkezdtem pluszba otthon kemény sulyzós edzéseket olykor olykor végezni. Fog még menni a hasamról? 178 cm vagyok.

2015. febr. 26. 18:20
1 2 3 4
 11/32 Osynho ***** válasza:
Igen, fogyod le az izmaidat. Ez tény. Sehol se írtam, hogy minden leadott kg izom volt. Értelmezd a mondatokat, mielőtt felháborodsz és személyeskedsz az egyébként korrekt válaszokon.
2015. febr. 27. 20:55
 12/32 Osynho ***** válasza:

A testzsírszázalék mérésével hogy számolod ki a leadott kg-ok arányát zsírra és izomra vetítve?

Izmot lefogyva nő a testzsír %, zsírt fogyva meg csökken. Tehát akár azonos testsúly mellett is változhat a testzsír %-od.

2015. febr. 27. 20:57
 13/32 Osynho ***** válasza:
A látás pedig nem egy jó súlyt meghatározó eszköz. :D
2015. febr. 27. 20:58
 14/32 A kérdező kommentje:
Az tény, hogy fogyok izomból de akkor minek kellett azt irnod? Ironizálásból.
2015. febr. 27. 21:05
 15/32 Osynho ***** válasza:
Úgy látszik jobban tudod, mit miért írok, mint én magam. :)
2015. febr. 27. 21:07
 16/32 A kérdező kommentje:
Fogyás előtt és után én közben is mértem... És így egy reális öszképet tudtam kialakítani. Persze hogy változik azonos testtömegkor is a zsír és izom százalék..
2015. febr. 27. 21:09
 17/32 A kérdező kommentje:
Ok, ha nem arra értetted, akkor miért csak az izom fogyást említetted? Miért nem említetted a a zsírt is? ami nagyobb százalékban érvényesűlt a fogyàsnál? De ha mégis akkor elnézem a rossz kifejezőképességed, látszik, hogy nehéz eset vagy. És ezt ne vedd dicséretnek ;)
2015. febr. 27. 21:14
 18/32 Osynho ***** válasza:

Azért azt említettem, mert ahhoz volt kedvem. Meg azért, mert az emberek igyekszenek az izomveszteséget minimalizálni, amit te nyilván nem teszel meg. Jó, hogy nem vonsz felelősségre. :D Atyaég... Csík tolja a repülőt. :D

A "kifejezőképességemmel" semmi gond, egyértelmű mondatokat írtam, amiket még így sem sikerült értelmezned. Rögtön támadásnak vélsz minden választ, melyek mindegyike hasznos volt, belemagyarázol hülyeségeket. Szívesen.

2015. febr. 27. 21:19
 19/32 anonim ***** válasza:
Az ilyen kérdéseket nem értem... Megkapod a választ, a válasz nem tetszik neked ezért egyből kötekedsz, meg mindenki aki mást hisz mint te az barom. Akkor miért tetted fel a kérdést? Azt várod hogy mindenki megdicsérjen az ordenáré nagy baromságod miatt? Oké, fogytál 11 kg-ot, de ez nem csak zsír. Zsírvesztés izomvesztés nélkül csak egy raklapnyi koxszal menne, de még ott is van fogyás izomból, még ha minimális is. Te, aki gyakorlatilag ülő életmódot végeztél, semmi edzés, semmi komolyabb étrend, tényleg elhiszed hogy az a 11kg csak zsír?
2015. febr. 27. 21:37
 20/32 A kérdező kommentje:
De hidd el minimalizálom az izomveszteséget... Nem volt kedved ? ... pl ha egy tömegkaramból történik nem azt fogják említeni, hogy hogy tönkretették a kocsit, hogy hány ember maradt... Akárki látja az első 2 kommented eggyet fog érteni velem... Tetőled hangzott el a "hülyeség" szó.. Te kezdted a degradálást.
2015. febr. 27. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!